Și noi, să o vedem.
My Next Car ...Dacia Sandero Stepway2 Prestige 0.9 TCE - 2017
Collapse
X
-
It is mine !!!
La 10:30 eram deja in posesie.Ca prime impresii , ce sa zic ...?
Am fredonat-o vreo 27 de km prin oras ( peco , Casco , si cateva cumparaturi ).Motorul este EXTREM de silentios , atat din habitaclu cat si din exterior ; pot sa zic ca trage ok , desi nu am avut unde si oricum ma abtin sa trec de 3000 de ture momentan.
Nu ma pot abtine sa nu spun ca ...lumea cam intoarce capul dupa ea
Climatronicul face fata cu brio , iar sistemul audio suna foarte bine cu stick-ul USB
In cei 27 de km , am avut o viteza medie de 13,4 km h si un consum de 11,7 cu AC permanent pe auto.
Comment
-
Originally posted by ladislau View PostIt is mine !!!
La 10:30 eram deja in posesie.Ca prime impresii , ce sa zic ...?
Am fredonat-o vreo 27 de km prin oras ( peco , Casco , si cateva cumparaturi ).Motorul este EXTREM de silentios , atat din habitaclu cat si din exterior ; pot sa zic ca trage ok , desi nu am avut unde si oricum ma abtin sa trec de 3000 de ture momentan.
Nu ma pot abtine sa nu spun ca ...lumea cam intoarce capul dupa ea
Climatronicul face fata cu brio , iar sistemul audio suna foarte bine cu stick-ul USB
In cei 27 de km , am avut o viteza medie de 13,4 km h si un consum de 11,7 cu AC permanent pe auto.Logan GPL 1.4
Comment
-
Multumesc !
Nu stiu cum se aude Sandero 2 ,dar modelul acesta NU IL AUZi nici din lateralul masinii ; se aude ceva doar daca te duci in fata chiar linga masca.In mers , de asemenea nu se aude motorul ; acuma e drept ca nu am depasit inca 3.000 de ture.
De miscat se misca bine , dar revin cu mai multe impresii dupa rodaj.
Comment
Comment