Clio RS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frate ai cam bagat bani,arata super chiar te felicit,sa o conduci cat mai mult fara probleme.

Comment

• am gasit ceva ieri
      Attached Files
      sigpic

Comment

• mai un pic
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• asta e masina de mers la shoping a lu felix
          Its just a car ...

Comment

• Felicitari, o masina exceptionala, imi place la nebunie, sa o stapanesti sanatos, sper sa ne vedem si live.

Comment

• Nu ma pricep la mecanica , dar stiu ca aveai probleme cu cutie(ca o desfacusei de 2 ori)
              Sper ca acum s-a rezolvat problema cu "prea multa putere pt cutia stock"
              Bafta in continuare.
              Fara Semnatura.

Comment

• Inca putin si roadele muncii au sa rasara precum ghioceii de primavara )
                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• super ! mie imi place. multi km fara probleme
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• cea mai tare masina pe care am condus-o avea 170cp si mi se parea cam greu de stapanit,asta cred ca e racheta dupa ce am citit paginile anterioare,aici se vede cu adevarat pasiunea...oricum felicitari proprietarului si bafta in continuare cu proiectul.

Comment

• Arata intr`un mare fel masina asta..
                      Felicitarile mele !
                      Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
                      sigpic

Comment

• Multumim baieti,la masina se lucreaza si la aceasta ora,munca si iarasi munca.

Comment

• munca nu e in zadar , cu siguranta va fii un rezultat pe masura :>
                          am incredere in ceea ce faceti , ceea ce vreti sa realizati ! succes maxim !
                          Its just a car ...

Comment

• Ultimele pregatiri pentru etapa de la Arad 1 Mai,si cateva poze.
                            Attached Files

Comment

• Mult succes pe 1 mai. Poza cu gratarul pe platforma este foarte tare).
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• succes la arad
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google