Originally posted by Andrey RS
View Post
Clio RS
Collapse
X
-
-
Poze noi...am si filmulete in actiune, cine mi le regizeaza?Last edited by felixb; 19 April 2009, 16:59.
Comment
-
un filmulet 0-100 cu plecare proasta...5 sc si un pic cu fimiu in masina (55kg), nush exact , dar se poate mai bine.
Comment
-
Frumos, masina merge foarte bine vad, daca asa cu 2 oameni se infige, ma intreb oare cu un sofer de greutatea mea (60kg) cum ar merge. Oricum este de vis acceleratia aia, bravo si mult succes in continuare. Paste Fericit!!
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostSuper tare, tare masina alea 2 leduri se aprind cand turatia este foarte mare ca nu ma prea pricep ?
De ce se aprind avarile cand schimba intr-a 2 a?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Mersi baieti de urari, oricum nu ne oprim aici asteptam axele de la K-tec si scaunele fixe de la JOM...mai sunt multe de facut la masina, azi, maine pun banda termoizolanta pe evacuare , de la chiloasa pana la intermediara. Astia sunt serpi 4 2 1, de la K-tec, pusi pe evacuareAttached Files
Comment
-
uite ce am gasit eu pe tubeLast edited by crististreulea; 20 April 2009, 17:14.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment