Clio RS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Andrey RS View Post
    Regulile sunt facute pentru a le incalca,la nicio legale nu s-au scos participantii ca avea banchetele,fetele de usi date jos.
    la cate legale ati participat ? ma refer la curse de dragracing...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• La una, dar multi prieteni au fost cu masinile chele,in regulament se spun multe dar la fata locului nici macar nu iti verifica masina sau ceva de genu nici nu se uita la ea

Comment

• pai la noi nu poti sa zici ca se organizeaza... poate dezorganizeaza
        Last edited by Cristi_Xp; 16 April 2009, 13:15.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Poze noi...am si filmulete in actiune, cine mi le regizeaza?
          Attached Files
          Last edited by felixb; 19 April 2009, 16:59.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• un filmulet 0-100 cu plecare proasta...5 sc si un pic cu fimiu in masina (55kg), nush exact , dar se poate mai bine.

Comment

• masina asta doar redbull bea ? ce bine poa sa traga ..
              se vede clar cine baga benzina si ulei de calitate , iar restul modificarilor facute care pentru altii sunt de vis
              bravo felix
              Its just a car ...

Comment

• Frumos, masina merge foarte bine vad, daca asa cu 2 oameni se infige, ma intreb oare cu un sofer de greutatea mea (60kg) cum ar merge. Oricum este de vis acceleratia aia, bravo si mult succes in continuare. Paste Fericit!!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Super tare, tare masina alea 2 leduri se aprind cand turatia este foarte mare ca nu ma prea pricep ?

Comment

• e mai bine decat un Subaru Impreza WRX STI de 300 cp
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                      Super tare, tare masina alea 2 leduri se aprind cand turatia este foarte mare ca nu ma prea pricep ?
                      Da.Becurile alea se aprind,daca te uiti bine..undeva in jur de 6000 rpm si-ti indica sa schimbi viteza.

De ce se aprind avarile cand schimba intr-a 2 a?
                      Cumpar volan de Duster

Comment

• @radu2008:Acele doua leduri au rol de shift light.
                        Thejock3r: Da, merge masina.
                        sobobn:Se aprind la 6800rpm,inchiderea centralizata din cauza asta s-au aprins avariile.

Comment

• Abia acum am vazut topicul. Felicitari pentru ce ati realizat!
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Mersi baieti de urari, oricum nu ne oprim aici asteptam axele de la K-tec si scaunele fixe de la JOM...mai sunt multe de facut la masina, azi, maine pun banda termoizolanta pe evacuare , de la chiloasa pana la intermediara. Astia sunt serpi 4 2 1, de la K-tec, pusi pe evacuare
                            Attached Files

Comment

• Incredibil dar adevarat, acceleratie demna de un supercar, bravo mult spor in continuare Felix&Andrei

Comment

• uite ce am gasit eu pe tube
                                Last edited by crististreulea; 20 April 2009, 17:14.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google