Clio RS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• respect felix pt masinuta
    vopsitorie preturi bune

Comment

• Multumim baieti,imediat dupa ce o sa fie masinuta gata vom face si cateva poze si mai ales filmulete.

Comment

• frumoasa rau masina...ce nu face omul ca masina lui sa fie cat mai performanta)....oricum ai bagat multi bani in ea si ar fi si culmea sa nu iti indeplineasca asteptarile....s-o stapanesti sanatos,si sa ii faci update cat iti doresti...

Comment

• da cat consuma acuma ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• faina masina felix ! astept daca se poate o poza sau mai multe cu panourile de usi din polycarbonat ! spor si numai bine !

cristi eu cred ca felix umbla cu canistra in porbagaj !
            Last edited by TM80MAT; 14 January 2010, 01:56. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• mai mult de 15% in bucuresti nu ia..din cate imi aduc aminte inainte consuma cam 12-13 daca bine imi aduc aminte
              Its just a car ...

Comment

• Consumul inainte era undeva la 12-13%(forja)...s-ar putea acum sa sara de 15-16%.

Comment

• consumul....nu este o problema .. am fost cu masina .. repet ... foarte frumoasa si sprintena
                  Its just a car ...

Comment

• uuuuuuu ce bine arata pe acolo la motor! vad ca acuma se asorteaza si jantele cu motorul
                    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• tare rau masinuta....ma lasat fara cuvinte

Comment

• o fi bine, si curat, si dotat si puternic ! ! ! Respect pentru buburuza ! ! !
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• Frumoase imagini, performanta pura.
                          Felicitari!!!
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Hai cu internele... si data viitoare atentie la instalatia electrica... succes

Comment

• saracu...nici stikerele nu se mai vad bine pe el....
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google