Clio RS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai cu bestia... cu franele cum stai ?... ai modificat ceva ?

Comment

• @GGI78: Lasa franele ca nu are nevoie ca doar sa da la curse de accelerare nu de franare ) glumesc :P
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• La ce vad in poze, ce frane? Parasuta ii trebuie
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nici nu e gata si deja ma crispez de ce vad sub capota... BAFTA in continuare.
          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Sincer si eu ma speriu de ce vad sub capota, o gramada de chestii care trag la greutate.. Felix, ori te apuci tu de fuga sa mai dai jos greutate corporala ori mai tai ceva de pe masina ))). Glumesc! F tare masinuta! chiar de invidiat

Comment

• pai ce mai conteaza greutatea , ca se compenseaza din cai
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ce se mai aude de rs....
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• cam mort
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Saptamana viitoare sper sa fim gata(trebuie sa fac rodaj 1000km) , avem un soft facut ptr 0,6 bar cu care s-a scos 273 cp la motor (6000 de ture) si un AFR 14 + relanti, 11,5- 12,5 max in sarcina...atasez 2 filmulete de proasta calitate(telefon nokia 6303i)
                    Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
                    Last edited by Cristi_Xp; 12 August 2010, 21:18.
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Gargarita turbata merge in mometul asta cu 0.7barr masina merge bine se comporta exemplar am facut vreo 600km azi si ieri, mai facem azi vreo 300 si terminam si rodaju,cateva poze recente.
                      Attached Files

Comment

• imi place ce vad
                        eu zic sa faceti un rodaj putin mai mare , undeva la 1500 de km , tot acolo e
                        stiu , sunteti nerabdatori si atat numa se cere pt rodaj 1000km , dar daca e ceva mai mult eu zic ca nu strica
                        faceti 2-3 ture pana in constanta si inapoi si e ok
                        Its just a car ...

Comment

• Radu... daca se duc pana in Cta... se duce naibii rodajul ! Sigur o vor lua pe autostrada si sigur nu se va abtine sa ii dea putina blana

Arata foarte bine masina ! Succes cu ea!
                          sigpic

Comment

• Rodajul l-am facut prin bucuresti si autostrada bucuresti-pitesti,nu este un rodaj foarte cuminte,si pe langa numaru ala de km masina a mers si pe dyno vreo 6-7 ore.

Comment

• furioasa fiara sa vedem ce poate felicitari
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• super masina, bafta in continuare la proiect si sa ne vedem cu bine!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google