Vin si eu cu o "inventie". Am schimbat "sticla" de la stopul de ceata casa am pe ambele parti lampa de mers inapoi. Rezultatul le vedeti aici.
Cea mai utila/practica inventie la Loganul personal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Completare ulterioara (daca se poate)
Am primit mai multe intrebari de la mai multe persoane in legatura cu stopurile.
Deacea incerc sa adun aici toate rasponsurile si sa descriu pasi pe care am urmat in realizarea stopurior.
Am rezolvat cu un meserias decuparea geamului de la stopul de ceata astfel am obtinut stopurile "simetrice".
Am decupat partea de jos a stopurilor
Am facut cateva sabloane pentru a obtine cea mai buna forma pentru placa.
Dupa sablon am taiat si placa de teste, pe care trebuia sa-l vobsesc pentru ca arata foarte urat asa marou.
Am umplut cu LEDuri si am legat cate 3 in serie cu o rezistenta.(9 x 3 LEDuri Albe si 5 x 3 LEDuri rosii)
Pentru a putea reveni la starea de fabrica am facut legatura separat cu un jack stereo si am tras cate un fir de la stopul de ceata si de la lampa de mers inapoi catre stopul celalalt.
Singura modificare cu care nu pot reveni la stare din fabrica (daca este nevoie) este geamul de la ceata, dar cu un bec rosu se poate rezolva si asta.Attached Files
Comment
-
castigatorii concursului sunt rugati sa lase un pm pentru a gasii o solutie rapida pantru ridicarea premiilor !
Locul 1 : dany_av
Locul 2 : Kovy
Locul 3 : FaneCL
o sa raspund in cel mai scurt timp posibil.
FELICITARI . CONCURSUL OFICIAL ESTE INCHIS !
Comment
Comment