pacat ca s-a ajuns unde s-a ajuns la campionatul audio . aveam cateva cuvinte de spus inainte sa se inchida threadul .
incep prin a spune ca nu sunt suparat si nu caut nici scandal .
vroiam doar sa termin discutia si sa-mi cer scuze pentru faptul ca in loc sa trimit PM am postat pe pagina de concurs .
si sa raspund ultimelor posturi adresate mie .
skandal a spus:
este adevarat ca am recunoscut ca am vandut sistemul, chiar eu am postat acest lucru, insa la momentul inscrierii eu aveam tot sistemul prezentat, in cazul vanzarii sistemului sunt eliminat, dar in cazul unui upgrade? se mai modifica structura sistemului cu care am participat de la inscriere? nu prea cred. aici nu mai e corect, cred ca nu trebuia sa fiu eliminat, ci doar sanctionat ca nu am respectat regulamentul cu privire la posturi .
legat de player, nu am criticat adversarul, cel putin nu asta a fost intentia, am criticat direct playerul, imi permit sa il critic din moment ce am avut si eu unul identic. si nu l-am facut JAF, ci JAF din punct de vedere tehnic, comparativ cu 9835-ul pe care.....faza cea mai comica este ca... inca il mai am, este singurul lucru ce nu l-am vandut
imi pare rau ca nu au participat mai multi, votul meu s-ar fi dus la cristi_timidu.
salut
incep prin a spune ca nu sunt suparat si nu caut nici scandal .
vroiam doar sa termin discutia si sa-mi cer scuze pentru faptul ca in loc sa trimit PM am postat pe pagina de concurs .
si sa raspund ultimelor posturi adresate mie .
skandal a spus:
Pigoo , este ok ca ai recunoscut faptul ca nu mai ai systemul pe masina , dar sa critici adversarul spunand ca HU-ul prezent pe masina lui este un JAF ?
urat din partea ta !
Trecem mai departe cu voturile , aici se dau doar motivatiile voturilor... speram ca a fost inteles de la inceput.
urat din partea ta !
Trecem mai departe cu voturile , aici se dau doar motivatiile voturilor... speram ca a fost inteles de la inceput.
legat de player, nu am criticat adversarul, cel putin nu asta a fost intentia, am criticat direct playerul, imi permit sa il critic din moment ce am avut si eu unul identic. si nu l-am facut JAF, ci JAF din punct de vedere tehnic, comparativ cu 9835-ul pe care.....faza cea mai comica este ca... inca il mai am, este singurul lucru ce nu l-am vandut
imi pare rau ca nu au participat mai multi, votul meu s-ar fi dus la cristi_timidu.
salut
Comment