se lucreaza
Propuneri Concursuri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
deocamdata nu este timp dar o sa ma ocup si cu asta .. plus marea problema... BUCURESTIUL .. cum facem sa departajam ? astept idei ... nu mai vreau discutii de gen... BUCURESTENII se voteaza intre ei .. si sunt multi ..
acceptam ideea si ii dam drumul sau veniti cu o solutie ..
cu siguranta se va face ...
Comment
-
Pai se interzice a se vota bucurestenii intre ei ).Nu conteaza poate sa fie ca anul trecut cu voturi la vedere oricum m-am obisnuit cu ideea de a fi Bucurestiul pe primu loc (asta nu ca unii nu ar merita).Tot ce conteaza e sa dam drumu la concurs rafuiala o sa fie dupa .
Comment
-
Cred ca ar trebui sa scoti topicul mai la vedere,probabil multi au uitat sa mai intre si pe sectiunea asta.Ar merge sa il pui sticky in sectiunea my ride asta e doar o parere.
Comment
-
Originally posted by skandal View Postdeocamdata nu este timp dar o sa ma ocup si cu asta .. plus marea problema... BUCURESTIUL .. cum facem sa departajam ? astept idei ... nu mai vreau discutii de gen... BUCURESTENII se voteaza intre ei .. si sunt multi ..
acceptam ideea si ii dam drumul sau veniti cu o solutie ..
cu siguranta se va face ...
Daca userul care voteaza nu este vizibil, ci doar numarul de voturi...iese si mai rau )))
Propun cu vot vizibil si cu justificarea scrisa a votului " de ce l-ai votat pe x-ulescu".
Nu justifica votul,sters votul...
My 2 centssigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Buna observatia lui Florian,Mateo fi mai explicit cu detectorul ala chiar exista sau ai zis la misto.
Comment
-
Chiar este.Moderatorul/Adminul foloseste aplicatia pentru astfel de situatiiLast edited by matheo66c; 10 July 2011, 18:50.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
"Detectorul de clone" iti gaseste userii care au cont de pe acelasi ip daca nu ma insel, iar eu fiind abonat la firma n, la o simpla resetare a routerului mi se v-a schimba ip-ul. atunci cum mai dai de el? Sper ca nu am gresit cu nimic din ce am spus, eventual sa ma corecteze un moderator cu un acces mai mare si experienta ceva mai mare.Nu-i bai...
Comment
-
E vorba de IP-ul rutabil, ala dat de ISP si care ramane acelasi indiferent de cate ori restartezi Routerul. Doar in caz de DHCP sau IP Dinamic sa faci o cioaca...dar Detectorul de Clone nu se bazeaza musai pe IP.
Acum se poate reveni la ontopic.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment