Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skandal View Post
    dupa incheierea acestui campionat ... va anunt oficial ca facem un campionat de BEST LOGAN CLUB CAR
    conditiile : masina trebuie sa indeplineasca modificari la majoritatea componentelor suspensie , exterior , interior , jante , frane , motor , muzica sau macar 4 din cele enumerate . descrierea masinii sa fie ampla pana la cel mai mic detaliu . 20 de poze. nu se accepta masini " under construction ".
    No amu sa vezi...................
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• interesant

Comment

• fasss... si cu juriu din afara sau tot ...?
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• chistiga cine are mai multi preteni...nu cine are masina modificata...
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Sa stii :P, in Logan Club Slobozia sunt 6 membrii plus inca 2-3 cunostiinte care mai au cont pe forum ,cum iti explici ca eu am peste 70 voturi la categoria in care m-am inscris.De la cei 10 prieteni ai mei?
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• sti bine ca totul se rezuma la prietenie... ai peste 70 de voturi din cate? ...
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by dodolorand View Post
                chistiga cine are mai multi preteni...nu cine are masina modificata...
                banuiesc ca ai scris asta fiindca nu prea ai voturi , c`am toate sunt de la baietii din orasul tau .
                acuma sa fim seriosi , nu ai nici o masina foarte modificata.

Comment

• Originally posted by bitza_bik View Post
                  .....cati din cei care au votat au spus :o votez pe a lu X pt ca am vazut-o live?si atunci nu ar fii corect fata de ceilalti participanti care poate au un plus prin finisaje.si apoi iar apar discutii ca bucurestiu e avantajat,desi .......
                  mai bine de atat nu se putea spune
                  sigpic

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                    sti bine ca totul se rezuma la prietenie... ai peste 70 de voturi din cate? ...
                    76 din 154.Sunt useri care m-au votat pe care nici nu ii cunosc, nu vad unde sunt voturile alea pe prietenie.Prea dramatizati situatia intelegeti odata ca e un simplu concurs pe forum.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• - am ales o singura masina care din "fericire" era in drumul motocicletei pe care eram (dar avea "ala" ceva specific sau specia, nimic "tipator"l)!!!
                      - la celelalte am ales fara sa le vad in realitate, am ales pentru ca asa trebuie sa fac si eu!!!
                      - nu am votat acolo unde trebuia sa particip (am vazut tarziu = vina mea)!!!
                      - succes in continuare tuturor!
                      Hai sa ne ajutam! Sa facem totul si mai bine!!!

!!!multumesc logan club!!!

Comment

• pacat de tot concursu de anu asta... s-a stricat prin atitudinea disperata a unora care alearga pentru neste amarate de voturi si care nu stiu decat sa faca tot ce le sta in masura sa castige un concurs amical. Dintr-o data au aparut useri care au dat navala fix pentru concurs desfasurat pe forum. Pacat de spirutul LoganClub, s-a dus de rapa. Nu cred ca ar trebui sa se ancheteze aceasta situatie, doar rusine celor care s-au folosit de miscari murdare sa castige niste voturi.

Sustine ideea de a forma un juriu cu cativa oameni de pe forum care vor sti sa aprecieze in detaliu din toate punctele de vedere o masina, fara a se lasa influentati... cu siguranta avem asa ceva.
                        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• daca acum sunt discutiile astea...dar daca erau si premii in bani?ce mai incindeau unii tastatura sa faca voturi si la final vedeam un fericit castigator cu nike la luneta si capace in 5 culori.cui ii place sa participe si sa comenteze civilizat cui nu ...sunt alte forumuri cat si saloane.fofoleo esti mai rau ca o baba))) .alex ai familie mare asa am auzit,ca ai primit voturi pt ca masina ta are panzele mai inalte si mergi cu toate panzele sus si prinzi viteza))
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Daca vreunu din concurentii de la " Cel mai tare exterior Level 3" a comentat ca ceva a fost in neregula.. nu a comentat pentru ca el vrea sa fie nr.1, ci pentru ca adversarul a primit voturile pe nedrept , iar PNF are maaaaare dreptate!!Oricum.. toata lumea stie ce s-a intamplat... dar se pare ca nu s-au luat masuri. Sa inteleg ca cei care se ocupa fac parte din aceeasi gasca?(Nu vreau sa fiu luat in nume de rau.. dar eu cred ca asta este adevarul!)

Comment

• Nu trebuie pus in discutie de ce nu s-au luat masuri sau de ce nu s-a anchetat... este de ajuns sa lasam lucrurile asa, cine se simte bine, cine nu iara bine. Faptul care trebuie subliniat este ca spiritul LoganClub s-a degradat vazand cu ochi... si in continuare suntem in cadere libera.
                              Pacat de uni care stiu ca fie oameni si ajung sa fie calcati in picioare de uni care se cred jmecheri si sireti...
                              Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• hai sa nu aruncam cuvinte grele pentru cativa membrii care nu au altceva mai bun de facut decat sa comenteze

din punctul meu de vedere acest campionat a avut un succes mai mare fata de anul trecut , singura " problema " a fost la level 3 si sa zicem inca una minora ...
                                spun succes pentru ca au fost mai multi votanti fata de anul trecut ... din pacate nu foarte multi participanti ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google