factura la propritar.radu eu chiar nu am nici o vina .stii ca nu sunt in tara si nici nu imi permite prea mult netu sa fac prostii.si cine ma cunoaste poa sa spuna ca nu imi plac tehnicile astea.sigur poate sa fie cineva care nu are ce face acasa.
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bitza_bik View Postfactura la propritar.radu eu chiar nu am nici o vina .stii ca nu sunt in tara si nici nu imi permite prea mult netu sa fac prostii.si cine ma cunoaste poa sa spuna ca nu imi plac tehnicile astea.sigur poate sa fie cineva care nu are ce face acasa.
Atentie.
"Tudor" sustine ca a votat low-ul dar votul lui nu apare:
matheo66c ( Bucuresti/Ilfov )
Alex_MIU, B-74-VAN, bitza_bik, Carmelo, catalin90, CataLiNNN, chelull, CRISTYpuff, damian888, DeLuXe, Dragman, dsign, felye, florin_dnf, jelly, kolaka, KoolBody, Logan 4 ever, maestrupiersic, mcnalex, on1x1, razvan05, samy0388, sli_waz
21
Rog sa se verifice si sa se corecteze.
Sunt aici................Inca un vot care trebuie anulat "rob3rttt " cu numai 9 posturi a votat pentru "matheo66c":
"stefansti " a votat la "disign" si are numai 0(zero)posturi, deci votul trebuie anulat:
"vaillant_11" cu numai 4 posturi , a votat pentru "florin_dnf", deci votul trebuie anulat:
sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
f bine... eu chiar ma bucur ca esti cu ocheanul pe ei.
De asemenea, nu am nici o legatura cu cei care au 0 posturi si voteaza la mine.
Comment
-
radu te mai tin ochii?stai linistit cu participarea la vot..e devreme.sunt multi din cei prezenti zii de zii care inca nu sunt hotarati.
dsign stiu sigur ca tu ai facut clona...la loganu de cupa.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Originally posted by skandal View Postacest concurs pana la urma se dovedeste a fi o vanatoare de useri neseriosi , care nu se obosesc macar sa citeasca O REGULA SIMPLA !
cu parere de rau pentru participanti ...sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
-
eu am primit un cartonas galben pentru offtopic. sa zicem ca poate, poate era indreptatit darkside. oricum succes participantilor. scriu aici ce am scris acolo: masina lui Dsign este reprezentativa pentru club, avand toate modificarile posibile (interior, exterior, frane, motor, suspensii, jante, scaune rally, lede peste tot....intarituri din-alea intre amortizoare. poate ca nu este un ideal pentru oricine (unora le place show, sau bari lungi si vopsea smechera). sa zicem ca imi sustin votul din plin, si sper ca nu se supara pe mine ceilalti participanti. cu unii am votat la campionatele de anul acesta, cu altii anul trecut...
Comment
Comment