If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu cred ca-i stii doar tu.
In sfarsit...Ai o problema cu cuvantul asta aplaudac, m-ai facut si pe mine si pe alti cativa ce nu ti-au impartasit parerile si gusturile asupra tuningului.
S-ar putea sa te-nseli si sa cazi in partea cealalta...
Poate ni-i definesti si noua, chiar poate reusesti sa ne dai cateva exemple....
Toti cei care au votat si au justificat votul cu vorbe nefondate sau cu justificari scrise la misto.
Exemple,.............. cauta si o sa gasesti destule.
baieti, dar ce vreti sa demonstati? mie mi se pare destul de real scorul. iar daca ar fi strict dupa mine, probabil Dsign ar avea mai multe decat ceilalti la un loc. imi plac si celelalte masini, dar mai au pana la punctul de a fi "complete". si nu cred ca pot fi numit "aplaudac" pentru ca-mi place o masina mult mai mult decat celelalte.
Cine intelege ce am vrut sa zic bine... cine nu sa fie sanatos;). Eu cred ca m-am exprimat destul de corect. Daca nu e asa sa puna cineva postul la perle!
Acuma esti ocos si te dai important.
Daca vrei sa spui ca eu primeam numai 1 vot daca nu votau aplaudacii sa stii ca ai ghicit.
Mare noroc am avut, ma faceam de minune ca nu ma vota numai o singura persoana si nu mai puteam circula cu masina de rusine.
Vorbeam in general. Tu vroiai ca la acest concurs sa voteze numai cunoscatorii de tuning, si eu am spus ca asta e LoganClub nu tuningclub. Daca vroiai sa voteze adevaratii ciuningari trebuia sa faci un concurs pe patrutuning.
P.S Eu ma opresc aici cu discutiile. Nu am nimic cu nimeni... daca asta ai crezut. O zi buna in continuare!
baieti, dar ce vreti sa demonstati? mie mi se pare destul de real scorul. iar daca ar fi strict dupa mine, probabil Dsign ar avea mai multe decat ceilalti la un loc. imi plac si celelalte masini, dar mai au pana la punctul de a fi "complete". si nu cred ca pot fi numit "aplaudac" pentru ca-mi place o masina mult mai mult decat celelalte.
oare esti sigur de ce spui?nu cred ca e bine sa faci astfel de afirmatii pana nu esti sigur.nu sunt genu certaret insa ar trebui sa fii mai atent .daca tie iti place o masina mai mult nu tre sa ii jignesti pe ceilalti.si sper aici sa se ingheie discutia asta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment