eu vreau doar o liniuta intre ilfoveni.
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
anu de fabricatie isi spune cuvantul,ne-am dat noi doi dar din mers...si pinionul ala de a 5-a spune tot
pe 402 m...poate o sa ne dam , dar nu suntem asa mari fanisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Bai asta a lu'chit da fibra, felicitari ma. CUm zicea PAU mai sus, esti Boss un an de zile.
Te astept cu berica la gard, azi e zi de surubareala la mine
@Alin007, nu stiu despre cine vorbesti cand spui ca exista concurenti care nu stiu sa piarda, pesemne ai gresit concursul. De data asta a fost maxim.
Si daca te referi la comentariile mele legate de bara un pic lovita a lui Matheo, astea sunt glume pe care ni le permitem intre noi. Mai descreteste-ti si tu fruntea si razi. O sa fie mai bine, garantat
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostBravo, Matheo! Ai o masina superba. Sa ti-o tina Domnu intreaga si sa ai parte de ea. Cei care nu stiu sa piarda m-au dezamagit!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
FastFurious: S-a incheiat concursul.
Avand in vedere ca dintre toate masinile participante a mea imi place cel mai mult, am votat ca atare.
Felicitari tuturor colegilor de competitie si nu in ultimul rand castigatorului!!!
Felicitari "matheo66c"!!!
cum sa te votezi singur ?? ) macar din fair-play si pentru spiritul competitie votai cu alt concurent
Rusinica!!! cum ar spune baietii de la cronica carcotasilorLast edited by geo_ultras; 27 September 2011, 17:48.
Comment
-
Daca imi placea alt stil adoptam si eu alt stil si imi faceam masina asa, dar avand in vedere ca stilurile adoptate de colegii concurenti sunt total diferite de ce imi place mie(asta nu inseamna ca masinile lor nu sunt frumoase)am votat ce imi place si mie nu mi rusine deloc de ce am facut.Ma contraziceam singur daca votam altceva.
Aaaaaaaaaaaa si sa nu uit puteam strica prin votul meu sa avem 2 castigatori, dar nu am vrut asta,am fost ultimul votant si am considerat ca este mai bine asa.
Ps.
Sunt mandru de masina mea si nu mi rusine deloc ca am votat asa.
Cat despre fair-play in concursul asta, cu toate ca o sa ziceti ca ma laud, am demonstrat de data asta mai mult decat oricine.Last edited by FastFurious; 27 September 2011, 17:57.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostCat despre fair-play in concursul asta, cu toate ca o sa ziceti ca ma laud, am demonstrat de data asta mai mult decat oricine.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Post--------------------------------------------------------------------------------
FastFurious: S-a incheiat concursul.
Avand in vedere ca dintre toate masinile participante a mea imi place cel mai mult, am votat ca atare.
Felicitari tuturor colegilor de competitie si nu in ultimul rand castigatorului!!!
Felicitari "matheo66c"!!!
cum sa te votezi singur ?? ) macar din fair-play si pentru spiritul competitie votai cu alt concurent
Rusinica!!! cum ar spune baietii de la cronica carcotasilor
Mai ales ca "best LoganClub car", m-as fi asteptat ca fiecare concurent sa-si fi votat masina sa. Fiind in aceasta categorie, clar fiecare si-a facut masina dupa bunul sau plac si fara jumatati de masura.
Comment
Comment