Pentru exterior sa se gaseasca niste criterii pentru levele: de ce e level 2 si nu 1 si tot asa.
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eu zic sa se ramana la aceeasi configuratie de pana acum cu pool la vedere , aceleasi campionate :
Exterior Level 1( orice modificare adusa fata de stock);
Exterior Level 2 (modificari aftermaket gen spoilere ,stopuri, ...);
Exterior Level 3 ( modificari custom aduse masinii );
Best Jante (oricine isi considera janta demna de concurs);
Best Sound - oricine are ceva in materie de sound pe masina, facand abstractie boxele stock evident ;
Best Interior - oricine are ceva frumos si de bun gust de aratat la interior si aici s-ar pute adesparti in 2 : Best HI-Tech car (pentru cei cu DVDuri, luminite ,monitoare) si Best Race Car (pentru interiorul race al masinii cu scaune , volane , ceasuri suplimentare)
Evacuare - oricine are 1..2 ..7 tobe pe masina care se aud frumos
Best tiganita : cine a tot umblat la masina si a pus lucruri pentru prima data pe masina la capitolul motor : gen axe ,compresoare ,turbo, motoare , serpisori , bari ... ca pana la urma cand s-a infiintat aceasta modelul a fost MCD care tot a tiganit masina la motor ;
O alta propunere de concurs :
Low -est Car - cea mai joasa masina la pragul stock al amsinii nu prelungiri si fuste la spoilere
Best Funny Stiker on MyCar - un stiker care il consideri ciudat ,amuzant care este pe masina ta la "myride"
Cu discutiile de genul " v-ati votat ca va cunosteti" " ca sunteti nu stiu cum " astea sunt scuze .... ai my ride , esti om de caterinca , ai gusturi bune , ai idei atunci iti faci prieteni si devii cunoscut ,atunci iti castigi admiratori , ca nu a impartit nimeni "galeti , pungi cu lapte ,zahar si oua" sa fie votat ; suntem logan club , o comunitate si nu avem noveie de Outsideri sa ne judece si sa ne aprecieze !Last edited by cos_min_i; 13 July 2011, 16:25.
Comment
-
Raman la propunerea mea,VOT VIZIBIL cu sustinerea scrisa a votului.
Discutii vor aparea oricum,pentru ca nu exista fayr play,adica..nu prea stiu sa piarda anumiti participanti
Nu propun alte ideei ca deja suna..a "propun ce am eu"
Dar sustin ce a propus Radu (FastFurios),ideea cu "Best Dacia Logan",cu toate ca sunt constient ca nu avem o jurizare competenta.
Gen,un juriu din afara.
Si ma cam opresc aici.Last edited by matheo66c; 13 July 2011, 16:34.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
si asta ar fi o idee cu best paint ... orice idee este bine venita chiar daca va fi sau nu va fi concretizata ...
Ideea cu " best dacia logan " ar trebui sa fie un logan care sa inglobeze tot (si interior si sound si exterior si motor si ........) si nu avem nici o masina gen "fast and furious" (filmul evident) pe aici , pentru ca niciunul din concurentii de calibru nu a inpuscat mai mult de 2 stiluriLast edited by cos_min_i; 13 July 2011, 17:17.
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostCa bine zici Skandal.
Poate mai gasim 2-3 critici de tuning sau poate chiar niste tuneri sa jurizeze concursurile. Asa cu votul iese la fel ca in fiecare an, chiar daca acum vreti justificare: 'votez x pentru ca imi place cel mai mult'.
Iar la campionatul audio, sa se vina si cu ceva dovezi ca se aude bine (gen filmulete, inregistrari) nu doar cu o lista de 'scule'.
la audio nu o sa fie niciun aparat care sa inregistreze sunetul scos de scule plus ca exista posibilitatea sa existe o masina cu valente cu SQ iar o alta cu valente de SPL care arata cat de tare sare tabla pe ea si votantii raman impresionanti fata de cealalta care are asemenea manifestari.
de fapt nu ai cum sa jurizezi o masina de spl cu una sq pentru ca sunt doua categorii diferite asa ca singura solutie ramane sa se aprecieze instalarea si incadrarea elementelor audio in masina.
si eu sustin varianta best logan care sa se aleaga dintre toate masinile participante la diferite categorii
Comment
-
Ma bag si eu .Foarte multe idei bune au dat baietii insa cea cu best Logan cum au mai zis si altii, nu e un logan care sa fie modificat din toate punctele de vedere.La capitolul audio participantii pe langa poze si lista cu componentele sistemului audio se pot lauda cu participarile si premiile obtinute la SQ sau ESPL eventual cei care au participat la ESPL pot mentiona si cati db au stors din sistemele lor.
Comment
-
expuneti variantele de vot si va fac un poll ... in vederea modalitatii de votare
1. vot la vedere
2. note de la 1 la 10 pentru fiecare participant
3. ?
eu stiu o masina care poate indeplinii toate elementele de tuning ... sunet , tuning ext , interior , jante .... si mai sunt... dar ori nu sunteti atenti ori nu pareti interesati pentru ca nu intrati in acea categorie )
se poate face si competitia " best logan club car "
exista si pentru asta dupa parerea mea variante :
1.la liber cu inscrieri ca si la celelalte competitii cu regulile prezente in fiecare thread
2. intre toti castigatorii ai fiecarui campionat ( discutabil oricum pentru ca poate nu indeplinesc cerintele minime )
3. sa fie numiti de catre membrii dupa finalul campionatului chiar daca este sau nu castigator la campionatul unde se inscrie ( sa zicem ca se baga la jante dar le are si pe restul ... )
Comment
-
-
Pai ori vorbim de o masina care e pregatita pentru toate categoriile (best logan) ori de una care e pregatita numai pentru 2-3 categorii.Din punctul meu de vedere best logan ar trebuie sa aibe modificari din toate punctele de vedere exterior/interior/suspensie/motor/frane etc.Pentru votare sustin varianta 1 cu vot la vedere.
Comment
Comment