ups..scria , bafta.
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pai fast .. pana la vot mai sunt 3 saptamani ...
ce altceva mai vroiai ... castigatorii dupa cum bine stii vor fi facuti stiky la sectiunea my ride ... vroiai 20 de stiky ? .. sunt deja .. multe 8 ... daca o luam din pct asta de vedere ...
iar interesul scazut de a propune ceva nou ... ma face sa las asa.. oricum din cate am citit .. cam asta a fost si dorinta ... mergem mai departe cu ce avem ...
inca mai sunt deschis la propuneri dar nu numai tu ... sa vina macar 10 insi cu o propunere si ma rog .. sa fie aceeasi
Comment
-
daca tu ai avea prin vot cea mai frumoasa masina si cea mai cea evacuare, si jante belea, nu e normal sa fie apreciate toate separat?
poate exteriorul meu e misto sa zic, da nu am sanse sa castig, poate la jante aveam.
Zic ca fapt divers, oricum sa vedem cine se inscrie si o sa stim cine castiga de la inceput.
Istoria se va repeta, fara polemici.
sper sa fie cati mai multi la concursuri sa vada lumea ce se poate face dintr-o masina neinteresanta pentru majoritatea romanilor.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
pai poate este bine sa te gandesti dinainte in ce categorie excelezi ca apoi sa te inscrii acolo unde crezi ca vei castiga :P
nici nu sau inscris si deja incepem ... tot fara polemici .. votul va fi la vedere si vei putea sa vezi cum si pe cine a votat ... mai mult decat atat poate facem un apel la cei care voteaza .. sa scrie si de ce au dat acel vot...
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postdaca tu ai avea prin vot cea mai frumoasa masina si cea mai cea evacuare, si jante belea, nu e normal sa fie apreciate toate separat?
poate exteriorul meu e misto sa zic, da nu am sanse sa castig, poate la jante aveam.
Zic ca fapt divers, oricum sa vedem cine se inscrie si o sa stim cine castiga de la inceput.
Istoria se va repeta, fara polemici.
sper sa fie cati mai multi la concursuri sa vada lumea ce se poate face dintr-o masina neinteresanta pentru majoritatea romanilor.
Este level 1, este level 2, level 3 te poti incadra cu siguranta la o categorie...
Tu decizi unde poti participa cu masina ta. Bafta tuturor!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Eu zic ca e bine si asa.A zis si Skandal fiecare trebuie sa se gandeasca la ce campionat ar avea sanse mai mari de castig si sa se inscrie in acel campionat.
P.S Unde sunt domne participantii?doar atati?
Comment
Comment