Parerea mea e ca cine a vrut sa se inscrie a avut destul timp la dispozitie cu toate unii au impresia ca tre sa li se faca invitatie speciala.Concluzia mea:degeaba se prelungeste termenul de inscrieri
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Si eu sunt de aceeasi parere cu Miu, daca vroiau se inscriau si nu mai erau asa frustrati, toti cred ca iar va castiga numai bucurestiul, sau ca se va vota pe prietenie. Nu este deloc asa, e un concurs intre forumisti, nu ai nimic de pierdut, nici de castigat, eu am fost un an "sticky" si nu s-a schimbat nimik, nu mi-am luat fumuri sau alte alea. Asa ca hai in continuare sa fim un grup unit si sa participam din placere si cu scopul de a invata si evolua!!!!sigpic
The MVP
Comment
-
acest campionat este ocazia fiecaruia de a arata in mod organizat ceea ce a mai facut pe la masina , sa scoata ce este mai bun din masina si sa o expuna in ideea de a castiga sau sa vada prin voturi parerea certa a membrilor ...
anul asta se pare ca nu a fost interes prea mare... nici in concursurile cu premii care au fost desfasurate inaintea acestui campionat ... din cati membrii activi pe acest forum .. slaba prezenta oricum ...
asta este ... poate organizatorii fiecarei sectiuni trebuie sa anunte si sa vorbeasca la intalniri despre acest campionat ... dar oricum ... acum este cam tarziu
Comment
-
-
Cum ramane cu justificarea votului?Nu la categoria mea dar la altele am vazut ca unii au votat pur si simplu.
Comment
-
Comment
-
Asta e FOF-ule,io pot sa ma iau acum de Mateo ca e prieten cu mine si nu m-a votat?
Comment
-
poi nu poti,pune motor de vW,calculeaza,monteaza,fa-o functionala,si apreciez efortul
Ai lav iu tu ))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Pai Matheo mie asa imi place sa fiu mereu . Cat mi-am dorit eu jantele astea vai vai, de mult timp visam la niste jante de competitie .
p.s. Imi cer scuze ca mi-am votat jantele, nu mi-am dat seama oricum daca nu le votam pe ale mele votul era la EnkeiLast edited by Christnacht; 7 August 2011, 15:12.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by matheo66c View Postpoi nu poti,pune motor de vW,calculeaza,monteaza,fa-o functionala,si apreciez efortul
Ai lav iu tu ))
Comment
Comment