Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu sunt de parere cu baietii, fata de cand m-am inscris in club, acesta e in cadere libera an de an, nu mai e ce a fost.
    in legatura cu campionatele si eu sunt de parere ca va castiga cine are prieteni mai multi, dar asta e, era ceva de asteptat, tipic romanesc.
    oricum sunt masini foarte frumoasa pe forum si care nici nu au participat poate chiar din acest motiv.
    Fiecare face masina modificata pe placul lui, sa il reprezinte si e normal sa se simta putin dezamagit cand vede ca lumea are alte gusturi.
    Eu personal sunt putin dezamagit de ce vede lumea la un tuning reusit, dar e problema mea si am aceasi parere ca un juriu format din cativa baieti de pe forum care au logan si au participat la show-ri, ar fi binevenit(jokerul, fastfurious,sorinpss,...)
    50% votul oamenilor si 50% votul juriului, si asa o sa fie mai aproape de realitate rezultatele parerea mea.
    in rest bafta tuturor concurentilor si la multi bani pentru modificari.
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Vyp-ule iti multumesc de increderea acordata, dar eu nu am ajuns inca la un nivel asa ridicat despre tuning si modificari incat sa pot juriza la vre-un concurs.
      Am invatat multe lucruri bune aici pe forum, dar tot nu am ajuns inca asa de sus incat sa pot da sfaturi si sa jurizez concursuri.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Vyp-ule stii care e problema.. ca multi comenteaza despre masinile modificate si fac pariu ca ei habar nu au ce au spus acolo.. vb doar din ce au auzit la televizor ...

Comment

• @ skandal nu este vorba de dat cu cuvinte grele, dar trebuie sa aratam ca chiar daca nu avem curaj sa aratam realitatea, asta nu inseamna ca nu o vedem uni dintre noi...

Daca s-a basicat careva in urma celor spuse de mine, imi pare rau daca s-au simtit. Si legat de nr de participanti nu este chiar asa o dezamagire, pentru ca decat multi si degeaba mai bine asa.
          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Originally posted by vyp75 View Post
            si eu sunt de parere cu baietii, fata de cand m-am inscris in club, acesta e in cadere libera an de an, nu mai e ce a fost.
            in legatura cu campionatele si eu sunt de parere ca va castiga cine are prieteni mai multi, dar asta e, era ceva de asteptat, tipic romanesc.
            oricum sunt masini foarte frumoasa pe forum si care nici nu au participat poate chiar din acest motiv.
            Fiecare face masina modificata pe placul lui, sa il reprezinte si e normal sa se simta putin dezamagit cand vede ca lumea are alte gusturi.
            Eu personal sunt putin dezamagit de ce vede lumea la un tuning reusit, dar e problema mea si am aceasi parere ca un juriu format din cativa baieti de pe forum care au logan si au participat la show-ri, ar fi binevenit(jokerul, fastfurious,sorinpss,...)
            50% votul oamenilor si 50% votul juriului, si asa o sa fie mai aproape de realitate rezultatele parerea mea.
            in rest bafta tuturor concurentilor si la multi bani pentru modificari.
            foarte mare dreptate...

Originally posted by dodolorand View Post
            foarte mare dreptate...
            mai ales ca uni nici nu sau incadrat in categoria corespunzatoare un logan stock cu foarte putine modificari nu vad ce sa caute in level 2 moderatori trebuia sa vada asta si sal mute in categoria in care se incadreaza si asta nu de aia o spun ca vreau sa chistig locul 1 dar daca sau facut atitea categori atunci sa fim toti in categoria in care trebe sa fim...imi cer scuze daca nu m-am exprimat bine...
            Last edited by dodolorand; 14 August 2011, 21:42. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• eu am o propunere pt urmatoarele editii:sa nu se ia in calcul decat voturile celor care au peste 150 -200 posturi sa nu mai apara votanti cu 3-4 posturi.restul e mai greu de controlat.d-aia e bine sa nu fie premii,este un concurs intre prieteni insa vad aici multa invidie si sincer nu isi are rostul.
              dodolorand astia suntem.in goana dupa premii ne e frica sa mergem la un nivel mai sus si cobaram acolo unde suntem siguri de castig.asta e alt motiv pt care nu tre premii.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Pe viitor cine organizeaza campionatele cu un juriu cum am spus si in postul anterior ar trebui ca participanti sa trimita pozele si descrierea pentru concurs, iar cei alesi in juriu sa decida si sa puna masinile la categoria potrivita, si am fi mult mai aproape de realitate cu un juriu de loganisti si cu o selectie facuta de ei a concurentilor in categorii.
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Vyp-ule ar trebui sa tinem sugestiile astea minte pentru la anu si sa le amintim atunci, nu are rost sa spunem acum detalii la punct pentru la anu.

Ar fi urat sa para ca aratam cu degetul organizatorii acestui concurs, tinand cont ca atunci cand s-au cerut sugestii pentru campionat a fost liniste.
                  Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Citeam printre comentariile de la "cel mai tare exterior level 3" si am descoperit acest comentariu:
                    votat matheo... la PSS nu imi place deloc acel kit de la pilot X_X
                    scris de prodiesel in data de 10 august 2011 ora 12:42.

Mai departe pe urmatoarea pagina tot prodiesel la doua zile dupa acel comentariu scrie la ora 18:33
                    am optat sa votez pentru sorin pss dar votul meu vad ca apare la Matheo rog un moderator sa stearga votul de la Matheo si sal treaca la sorin pss
                    Ideea e ca baiatul tine mortis ca moderatorii sa ii treaca votul la sorin_pss..
                    Lamuriti-ma si pe mine ce s-a intamplat si de ce apare asa... nu cred ca e nebun ca azi sa aiba o parere despre masina lui pss si maine alta total diferita...

Comment

• Nu stiu daca s-a mai vorbit dar parerea mea este ca incepatorii nu ar trebuii sa aibe drept la vot. Si nu ma refer la numarul de posturi. Nici eu nu at trebui sa am drept la vot. Am vazut astazi doua voturi la cel mai tare ext lvl 3 si jante parca sau ceva de genul , voturi de la un user cu doar 2 posturi. Imi zici mie ca unul care isi face prima data cont pe club logan vine FIX la "cel mai are ext 3" si voteaza ?
                      Sau ok .. votam dar parerea noastra sa fie gen 50% cum a mai zis cineva pe-aici iar restul de 50% sa fie o comisie compusa din cativa membrii alesi de voi.
                      Edit : Si legat de cel care a votat low-ul iar dupa s-a razgandit ... sa fie sanatos. Daca vota low dar in post scria ca votul e pt pss era o chestie dar a si justificat ca voteaza pt low ca nu ii place kitul pilot dupa care scrie ca de fapt el pt pss voteaza ..... cum vine asta?

Comment

• Asta e nivelul .... mai mult nu ai cum sa le ceri .
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• Chiar daca nu am specificat.. prodiesel nu e vinovat cu nimic, sa nu creada ca am ceva cu el... din contra eu ii dau dreptate!
                          Last edited by maestrupiersic; 15 August 2011, 20:06.

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                            la aceasta intrebare sa raspunda dany_dny http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=21838

poate ne faci si pe noi sa intelegem replica asta...?

Comment

• La viitorul concurs, imi dau cuvantul de onoare ca daca mai prind useri cu 2 posturi si maxim o luna de vechime inaintea datei inceperii concursului, ce voteaza, au BAN permanent! Fara suparare!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pnf as putea eu sa iti explic povestea ;) stiu exact acelasi lucru pe care il stie si sorin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google