Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu inteleg de ce v-ar multumi comentariile! Si daca votul este urmat de un comentariu : "ptr ca asa vreau" este altceva?
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
      La mine m-am referit cand am spus ca nu e o lipsa de respect din partea mea sa consider ca participi singur la "Cel mai tare interior" .. dar chiar nu ai avut nici un adversar , prin urmare te-am si votat ..
      Iti respect munca .. dar sper ca esti si tu constient ca la interiorul ala se mai pot face multe .. daca ai fi ajuns la un nivel al interiorului precum au ajuns GGD sau Jokerul la sectiunile lor mai ziceam .. eu d-asta consider ca ar trebui sa fii un pic mai modest .. ca nu zic "WOW" cand iti vad interiorul .. zic ca e frumusel ..
      Sincer, cred ca am fost mai mult decat modest. Anul asta chiar nu am trimis nici un mass pe messenger. Singurul indemn a fost cel de pe topicul meu. In rest, s-a votat asa cum s-a votat si in alte sectiuni, fara comenturi, useri noi, etc.

Am un adversar de valoare, Flavinho. Anul trecut a fost Sandu. Nu consider lipsa de respect nimic din ce ai spus pana acum, esti unul dintre userii cu ceva scaun la cap de pe aici.

Eu sunt mega constient ca se pot face mai multe pe stilul asta. GGD la interior - imi vine sa vomit, la exterior jos palaria. Jockerul la categoria lui - m-ar fi putut egala pe mine ca performante la vot (procentaje, etc), la interior mai are de lucrat. Nu-i bai, sper sa-l pot ajuta o data ce revin in tara, am niste idei pentru el si cum il stiu baiet destept si care pleaca urechea la sfaturi utile... e posibil sa am concurent serios la anul.

Eu nu renunt la stilul pe care l-am adoptat, am si zis ca voi conserva ceea ce am facut pana acum. Posibil ca la un moment dat sa vedem si niste fiare suplimentare prin cockpitul meu.

Acum vorbesc la general:

Repet : am nevoie de prieteni cu caracter, de oameni care stiu sa culeaga informatii pretioase, care stiu sa joace si sa piarda, CHIAR DACA REGULILE NU SUNT ASA CUM AR DORI EI SA FIE!!!

Cand te-ai inscris la concurs, ai facut-o pe raspunderea ta, nu te-a bagat nimeni cu forta. Acum sa vii sa spui ca stii sa pierzi, insa numai daca este concurs cinstit, e cam aiurea. Mai ales ca timp de o luna cineva de pe aici s-a tot rugat sa venim cu propuneri. Eu n-am propus nimic pentru ca eu particip si atat. Ca am un castig sau nu, asta e partea a doua. Ceea ce castig eu cu adevarat din asemenea chestie : vad parerile altora, vad ce se oteaza sau nu, vad ce place sau nu, vad cum evolueaza lucrarile prietenilor (concurentilor) mei, preiau idei, compilez informatie, cunosc oameni. Asta este adevaratul castig!

Sa va fie rusine celor care ati transformat locul asta intr-o latrina!

Am trait s-o aud si p-asta : plec din concurs ca unu´ de pe forum l-a pus pe altu´sa voteze pe concurentul meu... Ma, vi s-a urcat caldura la cap, sincer
      Last edited by dsign; 16 August 2011, 19:03.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Eu sunt de vina pentru tot ce se intampla. Sa-mi fie rusine......

Comment

• rusineeee domnule patriciu !!!!!! 5 minute la colt )
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca nu va bateti tot degeaba... vreti o bere ca e cald afara

Comment

• poze?? ceva ceva?? seminte??? )
              sigpic

Comment

• poate ne-o luam noi jockere

Comment

• ban ptr offtopic.. ar fi ceva ) tac!!
                  sigpic

Comment

• Da... ar fi bine sa tacem.

On: Cum am mai spus.. imi sustin ideea.. o lasam asa cum a cazut, fiecare are partea lui de vina, asa a fost sa fie campionatul de anul asta adica un esec,speram ca urmatorul sa nu mai fie tot asa!Pana atunci.. bateti palma ca aveti totusi o varsta, si mergem mai departe;). Poate reusim sa readucem spiritul logan club care a fost o data!

Comment

• pai mai maestre, este esec pentru ca nu s-au rezolvat problemele cu diplomatie, din partea idolului tau si a celorlalti.

Eu nu vreau sa fac parte dintr-o comunitate de loseri, asa ca nu consider acest concurs un esec.

Insasi reactia lui Sorin de mai sus este o lipsa totala de dilpomatie. Asa ceva nu se face, ma astept la mult mai multe de la acest user. Stiu ca poate, de aia.

Si da, le zic pe fata, fara perdea, iar cand ne intalnim, avem de ce sa radem si pentru ce sa ciocnim o halba cu bere. Asta e spiritul!
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Daca n-au evacuari custom tot degeaba ))))))). Daca-mi sabota cineva butelia si-mi exploda toba de la gaz ce mai faceam? Blat!
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Sorin nu este idolul meu doar ca imi place mai mult masina lui!

Sa inteleg ca eu sunt loser nu?

Comment

• Singurul esec e la level 3 .. si asta si din cauza faptului ca au fost doar 2 concurenti si din pacate la un moment dat Sorin si-a pierdut cumpatul .. in rest participarea a fost destul de buna .. masini frumoase .. oameni de calitate cu spirit de fair-play .

Comment

• I-am dat report la fraier! Hac. Alt cont nou.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• off ce se mai cearta lumea pe aici, lasa ca la anu o sa particip si eu, si va zic de pe acuma ca eu incerc sa iau ce e bun de la fiecare, si sorin si matheo au masini frumoase, fiecare cu schimbarile lui, nu toata lumea are posibilitatea sa investeasca multi bani intr-o masina , si de asta admir colegii de pe forum ca fac ceva pentru masinile lor matheo, sorin_pss,jok3rul, vgroza si multi altii si satisfactia vine atunci cand lumea intoarce capul dupa un "logan" pe strada, fiecare vrea ceva diferit de la masina lui, unii interior ,altii exterior, altii cai putere

abia astept cand se va lansa concursul cu "cel mai aranjat logan" din toate punctele de vedere si acolo vor intra doar cei mai pasionati

eu urez bafta tuturor participantilor la toate sectiunile (iar pentru cei care vor pierde ar trebui sa fie un inbold de la spate sa faca ceva mai special decat castigatorul pentru urmatorul concurs)

Noapte buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google