Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mama ce va mai agitati!

Maestrupiersic, ce te agiti omule atat? Nu inteleg? E un concurs sa se vada parerea userilor, nu frustrarile. Te inteleg, iti place PSS, dar nu trebuie sa castige cine vrei tu sau sa arati ca nu stiu cine fura. Si daca ar fura, e problema lor! Din 19 pagini ale discutiilor, cred ca tu ai cele mai multe posturi in care acuzi ca se fura. Lasa participantii sa se agite, iar daca ei nu o fac, inseamna ca nu se plange nimeni de nimic! (in pozele care tu le-ai pus, nu faci decat sa razi de tine... in prima e ora 15, nici decum ora 3, iar in a doua ora 17 a doua zi-> sunt 26 de ore diferenta! crezi ca esti singurul om care voteaza? )

Haideti sa vorbim stric de directia campionatelor, cine castige, cine pierde, unde e lupta mai apriga, nu cine face magarii, cine incearca sa faca, sau cine suspecteaza magarii.
    sigpic

Comment

• cum adica..au aparut 6 voturi peste noapte? numarul celor care au votat care se vede , nu este egal cu nr userilor care se pot vedea dand click pe numarul votantilor? )mare ti-e gradina doamne... )
      repet...sunt useri doar care nu a fost motivul votului..si?? asa e atat deoparte cat si de cealalta..si ??
      ps. cat ma bucur ca nu am participat...am intuit eu bine
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Acum ati casunat toti pe mine asa) .. nici daca erati de varsta mea nu puteam sa va inteleg cum de reactionati asa

Comment

• eu doar intrebam sa se lamureasca si cerebelul meu nu-s casunat pe nimeni , din contra : imi sunteti dragi
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• de ce mereu se agita toti care nu participa?lasa domnule sa se agite proprietarii ca ei au bagat bani in masinile respective..unii se baga ca musca....
            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Jokeru nu a participat ca fura toate voturile cum a facut anul trecut
              sigpic

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                Poti sa vezi cine a votat Razvane .. trebuie doar sa dai pe numarul de voturi si o sa se deschida un listing .. eu unul din cate vad nu sunt decat cativa useri noi .. in rest e totul in regula .. si de-o parte si de alta .

@maestrupiersic - eu unul l-am votat pe PSS , dar nu mi se pare exagerat ca Matheo sa aibe 6 voturi intr-o seara .. dupa cum toata lumea stie voturile se dau pe prietenii si se pare ca Matheo are mai multi prieteni ..
                Iar daca spui ca se fura .. vino cu dovezi .. ca deja e ca la OTV la noi ..
                vad numai numarul de votanti nu si numele. am dat exemplu :" cel mai tare interior" acolo vad fiecare user care a votat si cu cine a votat
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• curios... eu vad atat nr de votanti cat si cei care au votat si numarul lor este egal.

PS. nu inteleg de ce va tot agitati atat. Tot eu voi castiga la sfarsit )
                  sigpic

Comment

• de cateva pagini se discuta numa de level3.si se va mai dicuta mult si bine.de vina e fofolea ca e prieten cu jockeru si ca l-au votat pe sibianu)) .d c nimeni nu vb de *tiganie*unde se bat 2 masini cu 2 stiluri diferite daca pot spune asa.un 1.4 destul de impins(dar de data asta nu e dan mcd ca el e batran si nu mai vrea p-aici)si un van damme jos palaria.ma asteptam aici sa fie discutii pt ca robert are altceva sub capota(nu zic asta cu rautate.chiar ii admir bijuteria),sau la level 2 unde sunt 2-3 masini acolo in fatza care inca se cearta pe locul 1 .eu zic sa lasam sa se termine concursul si sa vedem ce decizii iau ai nostrii care conduc forumul.oricum jockere nu mai ai voie 3 zile pe forum ca asa vreau eu.si 10 flotari pedeapsa.d c nu s-au bagat mai multi la level 3 pt a nu mai fii discutii?fast are cateva cupe si automat ar fii trebuit sa aiba sansa lui.
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• lui fast i-am interzis eu sa participe ) muhahaha. sunt la a 7-a flotare
                      sigpic

Comment

• Deci......joc si eu in filmul asta?
                        Cosmine..ti-am zis eu ca nu-i bine......dar tu "batman,batman"
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                          curios... eu vad atat nr de votanti cat si cei care au votat si numarul lor este egal.

este vorba de cei care au votat si cei care au comentat. acel numar trebuie sa fie egal deoarece asa se cere in sondaj : fiecare votant sa justifice votul

si da domnule Thejock3r iti doresc sa castigi . din aceste experiente fiecare castiga cate ceva
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

lui fast i-am interzis eu sa participe ) muhahaha. sunt la a 7-a flotare
                            Bine ma varu daca am zis ca-i secretu nostru, tu acuma le spui la toti.
                            Mai baga 10 flotari si la prima intalnire vi cu un bax de RedBull.
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• si ma repet : daca vezi comentariu gen " uite asa vreau eu " sau " te-am votat ptr ca imi place pisica ta" te multumeste cu ceva?

ps. and the winner is ???? KYSSSSSSSSSSSSS )
                              ps 2. eu sau tu aduc redbull-ul? !!)
                              Last edited by Thejock3r; 17 August 2011, 22:16.
                              sigpic

Comment

curios... eu vad atat nr de votanti cat si cei care au votat si numarul lor este egal.

Tu vezi departe de data asta.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google