Thejock3r eu nu te pun sa faci flotari.. iti dau ban pentru off
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bitza_bik View Postde cateva pagini se discuta numa de level3.si se va mai dicuta mult si bine.de vina e fofolea ca e prieten cu jockeru si ca l-au votat pe sibianu)) .d c nimeni nu vb de *tiganie*unde se bat 2 masini cu 2 stiluri diferite daca pot spune asa.un 1.4 destul de impins(dar de data asta nu e dan mcd ca el e batran si nu mai vrea p-aici)si un van damme jos palaria.ma asteptam aici sa fie discutii pt ca robert are altceva sub capota(nu zic asta cu rautate.chiar ii admir bijuteria),sau la level 2 unde sunt 2-3 masini acolo in fatza care inca se cearta pe locul 1 .eu zic sa lasam sa se termine concursul si sa vedem ce decizii iau ai nostrii care conduc forumul.oricum jockere nu mai ai voie 3 zile pe forum ca asa vreau eu.si 10 flotari pedeapsa.d c nu s-au bagat mai multi la level 3 pt a nu mai fii discutii?fast are cateva cupe si automat ar fii trebuit sa aiba sansa lui.
Comment
-
Originally posted by maestrupiersic View Post
Si mateo si sorin sunt vinovati si punct.
Prietene, cred ca ar fi bine sa aduci dovezi clare, sa fii impartial de data asta sau daca nu ai dovezi CLARE, retrage-ti cuvintele.
Este o acuzatie destul de grava adusa celor doi.
AH, eu nu-l sustin pe matheo, eu ii sustin pe amandoi. Votul l-am justificat mai mult ca ceilalti, asa ca scoate-ma din cazanul tau cu laturi.
Revin: justifica vorbele de mai sus. Asta pentru ca cei doi concurenti ne sunt prieteni buni si zic eu ca nu merita asa ceva.
Sa te vad ce poti!
@Pigoo, pune-l si pe Pufu sa cloneze, poate aveti supces
Comment
-
pigoo trage tare pe clone ca nu mai avem mult timp, poate facem si transfer de voturi de la mine )))
pentru la anul ar trebui sa ne inspiram de la marele conducator al tuturor romanilor de pretutindeni domnul Basescu cu votul prin corespodenta ca sa eliminam orice suspiciune
pentru metode eficiente de fraudare a voturilor sunati-l pe domnul basescu nu va mai ocupati cu copilarii
Comment
-
-
Hal dreacu´, crapi in tine in fiecare zi sarailie, baclava si kebab si acum te intinzi la gratare contra voturi... Pomanagiule!
Comment
-
Data viitoare stii ce fac? Concurez cu tine la best interior, ma duc la Capatos seara, fac campanie si promit 2 beri, 2 sucuri, 2 mici, sejur in Bodrum , si 1000 de euro de persoana (bani de buzunar), sa vezi atunci, te bat la 0!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
la cat esti de mic si urat, nu te baga nimeni in seama
Fuguta inapoi la cafenea, ca aici se joaca baietii mari, nu bebelusii...
Comment
-
o sa te sustin acolo sa nu zici ca-s rau. Si nici n-o sa particip, la fel sa nu zici ca-i nedrept
Comment
-
Buna ziua domnilor
La "best logan" o sa stau in tribune cu popcorn si bere.Dsign ai loc rezervat langa mine,pentru o analiza mai buna
Suntem vinovati ca am participat,ca dovezile intarzie sa apara;)sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment