Doar Matheo este de vina! Se stie!
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Baga numai fitile, ce sa mai vorbesc de campania electorala facuta in presa locala si internationala + implicarea lui Basescu.
Inadmisibil!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostBuna ziua domnilor
La "best logan" o sa stau in tribune cu popcorn si bere.Dsign ai loc rezervat langa mine,pentru o analiza mai buna
Suntem vinovati ca am participat,ca dovezile intarzie sa apara;)
Nu ma lasa fratele meu, stiam eu! Abia astept
Comment
-
Cand o sa ii pui pe altii in cap la categoria "shaorma de 3 kile jumate" atunci sa vorbesti de shaorma).
Culmea culmilor: pe 19 sa piarda dsign la best interior, ar fi cea mai mare frauda electorala de la Vadim incoace.
Comment
-
Sunt la cumparaturi:
-5 bax-uri de bere
-50 de pungi cu popcorn
mai trebuie ceva?
Dizaine,cum sa-l las pe fratili agitat,eu zic sa-l invitam si pe Glumetu' ca sa fie atmosfera maxima
Pe durata acestui concurs am fost uimit de "cum merg rotitele din mansardele" anumitor useri .
Oameni care aveam o parere foarte buna despre ei..s-au transformat,urat!!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
pai..daca e asa..anuntati-ma. e pacat sa am doar o ferma.ne incurcam unii de altii! o sa fac 2 !!!
ps. scuzati offtopicul. Sa se stearga discutiile..dar nu maaa banaaatii!!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
[QUOTE=cristi_timidu;1036874]daca la level 3 am avut parte de un asemenea "show" ca cine are mai multi prieteni si cine nu apoi la best logan trebuie sa avem parte de cel mai mare "show" al anului mai ales daca intra la concurs PFL-ul cu KYS-ul
Asta-i nimic. eu deja am inceput sa-mi fac clone si am deja 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999 conturi de pe care ma votez singur.
Originally posted by Thejock3r View Postas opta sa intru DOAR eu cu Radu ) atunci sa vezi tastaturi sparte )
ps. 2 cu 2..ca la gradinita )sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment