Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doar Matheo este de vina! Se stie!
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Baga numai fitile, ce sa mai vorbesc de campania electorala facuta in presa locala si internationala + implicarea lui Basescu.

Inadmisibil!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
        Buna ziua domnilor

La "best logan" o sa stau in tribune cu popcorn si bere.Dsign ai loc rezervat langa mine,pentru o analiza mai buna

Suntem vinovati ca am participat,ca dovezile intarzie sa apara;)

Nu ma lasa fratele meu, stiam eu! Abia astept
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• fi-ti ontopic , nu vorbiti de floricele si bere , ca va dau cu shaorma in cap .

Mai sunt cateva ore , pana pe 19 , votati
          sigpic

Comment

• Cand o sa ii pui pe altii in cap la categoria "shaorma de 3 kile jumate" atunci sa vorbesti de shaorma).

Culmea culmilor: pe 19 sa piarda dsign la best interior, ar fi cea mai mare frauda electorala de la Vadim incoace.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• oare pot ajunge pe primul loc ?? mai am nevoie de vreo 45 de voturi ?
              sigpic

Comment

• daca la level 3 am avut parte de un asemenea "show" ca cine are mai multi prieteni si cine nu apoi la best logan trebuie sa avem parte de cel mai mare "show" al anului mai ales daca intra la concurs PFL-ul cu KYS-ul

matheo si dsign voi aduceti floricelele ca vin eu cu berea

Comment

• as opta sa intru DOAR eu cu Radu ) atunci sa vezi tastaturi sparte )
                  ps. 2 cu 2..ca la gradinita )
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sunt la cumparaturi:
                    -5 bax-uri de bere
                    -50 de pungi cu popcorn

mai trebuie ceva?

Dizaine,cum sa-l las pe fratili agitat,eu zic sa-l invitam si pe Glumetu' ca sa fie atmosfera maxima

Pe durata acestui concurs am fost uimit de "cum merg rotitele din mansardele" anumitor useri .
                    Oameni care aveam o parere foarte buna despre ei..s-au transformat,urat!!!!
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• pe mine nu ma bagati.. am treaba : o sa fiu la ferma mea de clone )
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Venim sa te ajutam la treburile gospodaresti,prezenta este obligatorie
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• pai..daca e asa..anuntati-ma. e pacat sa am doar o ferma.ne incurcam unii de altii! o sa fac 2 !!!
                          ps. scuzati offtopicul. Sa se stearga discutiile..dar nu maaa banaaatii!!!
                          sigpic

Comment

• nu va mai opreste nimeni ! )))

Comment

• nu vrem BAN...vrem bani
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• [QUOTE=cristi_timidu;1036874]daca la level 3 am avut parte de un asemenea "show" ca cine are mai multi prieteni si cine nu apoi la best logan trebuie sa avem parte de cel mai mare "show" al anului mai ales daca intra la concurs PFL-ul cu KYS-ul

Asta-i nimic. eu deja am inceput sa-mi fac clone si am deja 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999 conturi de pe care ma votez singur.

Originally posted by Thejock3r View Post
                                as opta sa intru DOAR eu cu Radu ) atunci sa vezi tastaturi sparte )
                                ps. 2 cu 2..ca la gradinita )
                                Vreau sa poata vota si baietii de la Gheto, altfel nu are farmec.
                                Last edited by FastFurious; 18 August 2011, 20:32. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google