Discutii Campionate Editia 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• off:Zici ca e facebook primesc mail dupa mail
    On:mateo nici daca te votez eu?

Comment

• Si nu asa trebuie?M-am schimbat fata de cum eram inainte, nu mai pun totul la suflet si nu imi mai pasa de povestile altora eu sa fiu multumit asta este tot ce conteaza.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Iti dau PM,inainte ))))
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• buna asta... lasa-ma sa rad ca poate votez pe altcineva din greseala

gata gata cu off .. acum serios.. tu nu te inscrii, x nu se inscrie, y la fel.. iar o sa fie 2 insi si o sa se creeze discutii.. pe bune.. Eu zic sa nu ma superi

Ma primesti si pe mine?
          Last edited by maestrupiersic; 22 August 2011, 16:18.

Comment

• Oricum,chiar nu prea sunt logane "fulgerate" pe toate cele 4 cerinte.

Sau poate ma insel,le urez succes de acum participantilor.

Popcornul si berea..nu lipseste din meniu
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Sunt cateva masini reprezentative care ar fi pacat sa nu se inscrie, de aceea ar fi bine daca fiecare filiala ar propune masinile participante(proprietarul putand sa refuze participarea).
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• Ba, daca moderatorul a cerut sa primeasca cererile pe PM pentru a sti daca sunt suficienti concurenti, voi de ce mai comentati atat ca niste catze?

Daca asa s-a cerut, asa se face, fara comentarii.

Nu stiti sa fiti fair play. Clar.

EU sunt cel care s-a inscris.
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Si eu care ma gandeam ca "level 3" era marul discordiei.
                  M-am inselat amarnic, evident.
                  Last edited by vitriol; 22 August 2011, 17:04.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                    Nu bre, nu esti chior, dar trebuia sa cauti un pic mai in spate.

AICI

Am vazut ulterior, cer scuze pentru proasta informare.

@Vitriol scandalul de Lvl 3 a fost joaca de copii sa vezi acum ce o sa iasa... sabii topoare ....
                    Last edited by yrman; 22 August 2011, 17:00.
                    sigpic

Comment

• Datorita lipsei de respect... de aia or sa fie sabii si topoare. Oricum, pe mine m-a asigurat fratele ca mi-a pregatit pop-cornul si berea
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• 9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• hai ca ati inceput bine ... propun sa nu se mai tina best logan ... decat daca vor fi mai mult de 4 inscrisi ...

ce bine imi pare ca m-am vindecat de boala asta

Comment

• Miuleee, Loganul tau e perfect la categoria asta (best car), are de toate, de toatee... ai votul meu.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                            Last edited by aleXpeed; 22 August 2011, 18:51.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                              hai ca ati inceput bine ... propun sa nu se mai tina best logan ... decat daca vor fi mai mult de 4 inscrisi ...

ce bine imi pare ca m-am vindecat de boala asta
                              hai sa spunem mai bine 10 inscrisi . si eu sunt curios ca o sa iasa ...
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• razvan si fast .. mai puteti de voi ? putem sa va atingem ?

sunteti atat de pesimisti ... in loc sa aduceti ceva bun pe forum sau in spiritul competitional de pe acest forum , veniti numai cu idei numai de voi intelese si nesustinute ...

ce crezi tu razvane ca o sa iasa? a venit cineva la usa ta ca ai votat pe x si nu pe y ? a abuzat cineva de tine pe tema concursului sau ai vreun pejudiciu in urma la ceea ce se intampla pe forum ? exagerezi ca in fiecare post al tau ( 10 masini ?? )... este un forum auto , o lume virtuala in care se mai face si cate ceva .. tu ce ai facut ? valva ?

inca astept PM-urile si le dezvalui numai daca vreau ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google