Mario, stai la un loc!
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am si prelungire de Golf 3, masini straine ce stiti voi, S.F., o sa ma bag si eu, sigur castig.
Comment
-
stimata audienta cam asa se castiga pe la noi...
Originally posted by sorin_pss View PostSalut XXXXXX
Loganul meu,PiSSisica verde, a aparut pe prima pagina pe patrutuningpunctro,iar pe loganclub,participa la best level 3,aici [url]http://www.loganclub.ro/forum/campionat_cel_mai_tare_exterior_level_3_editia_201 1-t35251.html%5b/url%5d
Nu se castiga niciun premiu material,insa vreau sa detronez bucurestiul.Sunt multe favoritisme inspre cei din Bucuresti si vreau sa ma lupt cu ei. Pentru asta,am nevoie de un mic coment si un vot castigator de la tine,asta daca iti place ce am putut schimba la acest loganProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Originally posted by 17PnF View Poststimata audienta cam asa se castiga pe la noi ...
Salut XXXXXX
Loganul meu,PiSSisica verde, a aparut pe prima pagina pe patrutuningpunctro,iar pe loganclub,participa la best level 3,aici [url]http://www.loganclub.ro/forum/campionat_cel_mai_tare_exterior_level_3_editia_201 1-t35251.html%5b/url%5d
Nu se castiga niciun premiu material,insa vreau sa detronez bucurestiul.Sunt multe favoritisme inspre cei din Bucuresti si vreau sa ma lupt cu ei. Pentru asta,am nevoie de un mic coment si un vot castigator de la tine,asta daca iti place ce am putut schimba la acest logan
cu respect domnu pss, sunteti un om de onoare !!!!!Last edited by skandal; 25 August 2011, 08:17.
Comment
-
Ar trebui sa iti trimita pm tie cei care au primit astfel de mesaje, asta pentru a nu mediatiza numele lor, pentru a nu le creea probleme. Cert este ca sunt oameni din provincie.
Nenea skandal nu cred ca ar fi cauzu sa mai analizezi problema asta... lumea si-a facut o parere deja.Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
eu zic sa inchizi asa si asa sa ramana pana la anul ...e timp un an pentru multi sa vina cu ceva nou ...
Din punctul meu de vedere la cea mai tare evacuare a iesit asa cum mi-am dorit : unul dintre cei 2 invatacei sa iasa castigator ...
Comment
-
cum spune si cosmin ar fi ok sa ramana asa cum este acum. la anul in mod sigur nu va mai iesi asa pentru ca sigur se va veni cu un sistem de votare care nu va mai lasa loc la anumite trucuri.
nu zic ca nu este real acel mesaj dar si in cazul in care a existat cel ce l-a expediat nu l-a fortat pe respectiv sa il voteze. din cate scrie in mesaj votantul ar fi trebuit sa acorde votul doar daca ii plac modificarile aduse masinii.
sunt convins ca multi de pe forum nu au urmarit aceste concursuri si in felul acesta li s-a atras atentia spre respectivele sectiuni din forum.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment