If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Atunci ma scuzati bre, nea Florine, nu vrui sa jignesc.
Iti zic eu, e mai bine sa NU stii anumite lucruri, concentreaza-te pe lucrurile alea bune, alea constructive, ca ai o viata intreaga inainte. Batranii ca noi au metehnele lor. Iti zice unchiu´dizain ca e mai sanatos asa.
Daaa... asa e ,nu stiu.. tocmai d-aia nu am vrut sa mai continui pe chestia aia.. ca nu stiu nimic.. doar ca ti-am atras atentia sa vezi ca si tu uneori ai scaparile tale.. fiecare le avem... iti aduci aminte ce am facut si eu la inceputul concursului?? Uite-ma ce linistit sunt... am stat si m-am gandit ca nu are rost. off: care mai vrea bere si popcorn?)
Daca erau clonele din "ferma" mea...eram banat de foarte mult timp )
Clonele au fost facut de cei care au vrut sa dea "o mana de ajutor", am mentionat ca nu merg pe regula "te votez,voteaza-ma"!!
Daca nu reactionez nu inseamna ca nu stiu.
Dar cu o lume asa larga,te pierzi cand vezi totul ingust.
Dar s-a depasit limita bunului simt,cert este ca sunt FOARTE MULTI care nu stiu sa piarda, sau sa respecte.
Din cate stiu ultima data tu aveai 5 banati(Ar trebui sa dovedesti tu ca cei 5 nu au fost clonele tale) si PSS 4 ... e cam ciudat totusi ca de tine nu s-a luat nimeni sau ai avut talentul sa musamalizezi toata treaba ...
Nu am nici timpul nici nimic de castigat daca te-as lua la puricat sa ma conving daca spui adevarul...
Nu m-am luat strict de tine ..m-am luat in general de level 3
sherlock holmes ori nu se agita,ori iti da o medalie.
Last edited by matheo66c; 26 August 2011, 12:31.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment