Zici ca i-a obligat sa-si faca conturi sa-l voteze pe el.Cred ca uitam cine a facut treburile astea influentand userii. As vrea sa zic eu multe dar prefer sa ma limitez deoarece cu unii nu prea ai ce vorbi. Hai cu berea!
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am stat si am citit tot ce s-a scris pe aici. Circ si paine am vazut, altceva nu. Nu inteleg de unde atat discutie ca a pierdut unul si a castigat altul prin nu stiu ce mijloace( urat daca este asa ). Culmea, i s-a luat apararea chiar celui care a castigat sectiunea Level 3. Prea multi aplaudaci si pupin...... pe aici. Va sugerez sa incetati cu certurile astea care nu-si au rostul si sa asteptati cuminti concursul urmator.
Pana atunci: Patrascu, Ciucurencu, Tonitza veniti cu alte palete sa ne mai deschideti si noua ochii........luati cu scoarta ca face bine la stomac.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
-
Nenea de ce sa mai zic,e suficient cat am zis...pentru ca observ din discutiile de mai sus ca imediat se ataca cineva,si nu are rost sa se iste iar scandaluri.Numai bine!
Comment
-
-
va tine ? ! ))
dsign si fast ... am incredere in voi ca puteti sa scrieti niste puncte minime de regulament in concursul " Best Logan Club Car "
ca si propuneri :
1. Pe thread sa nu se comenteze ( se considera off-topic )
2. O perioada de 2 saptamani pentru cine mai vrea sa se inscrie dar sa aiba modificari VIZIBILE !
3. Votantii sa fie numai Loganist de 5 stele , altfel votul nu se ia in considerare
mai astept o propunere sau 2 ... nu de alta dar nu vreau sa intrecem regulamentul forumului in puncte )Last edited by skandal; 27 August 2011, 10:35.
Comment
-
vreau sa ma inscriu si eu la best logan club car ))) ... am JePeLe + ca am si "frane", deci clar castigLast edited by Dany_DNY; 27 August 2011, 10:55.
Comment
-
Originally posted by skandal View Postva tine ? ! ))
dsign si fast ... am incredere in voi ca puteti sa scrieti niste puncte minime de regulament in concursul " Best Logan Club Car "
ca si propuneri :
1. Pe thread sa nu se comenteze ( se considera off-topic )
2. O perioada de 2 saptamani pentru cine mai vrea sa se inscrie dar sa aiba modificari VIZIBILE !
3. Votantii sa fie numai Loganist de 5 stele , altfel votul nu se ia in considerare
mai astept o propunere sau 2 ... nu de alta dar nu vreau sa intrecem regulamentul forumului in puncte )
in trei patru zile de stat pe forum reusesti sa faci suficiente posturi incat sa ai acest titluZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
cel mai bine sa aibe un minim de 500 posturi ... si sa voteze cei care au vechime minim 6 luni ! Asa cred ca ar fii mai ok
Comment
Comment