Originally posted by FastFurious
View Post
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ghiaurul View Post2. Voteaza cine are mai mult de 100 posturi (data inscrierii nu conteaza). Un numar de 100 posturi este suficient pentru un user care se considera un membrru al acestei comunitati. Data nu conteaza pentru ca avem membrii ca HMV care sunt inscrisi pe forum de putin timp, insa sunt activi pe la intalniri, evenimente, etc.
nu vreau sa intru in confict cu nimeni dar trebuie sa dau din gura sa ma aflu in treaba pe forum sau sa particip la intilniri si iesiri cu clubul,sa pot avea drept de vot? mare dilema!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
"Varu-ghiaurul" stii vorba aia "multi viteji dupa razoi se arata" - citeste tu mai inainte si vezi de cand s-a cerut sa se vina cu propuneri.Daca erai activ si nu intrai o dat pe luna stiai asta si veneai cu propuneri la momentul potrivit.Acum daca vrei sa "joci", o faci dupa regulile astea, daca nu stai si privesti.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View Post"Varu" stii vorba aia "multi viteji dupa razoi se arata" - citeste tu mai inainte si vezi de cand s-a cerut sa se vina cu propuneri.Daca erai activ si nu intrai o dat pe luna stiai asta si veneai cu propuneri la momentul potrivit.Acum daca vrei sa "joci", o faci dupa regulile astea, daca nu stai si privesti.
Comment
-
Originally posted by ghiaurul View Postpai joc dupa reguli , fac mai multe posturi!de putinul timp de cind am fost primit oficial in Logan Club cred ca am activat si eu alaturi de ceilalti! multumesc!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Terminati-va cu polemica! Nici nu a inceput bine concursul si iar vad "deranj".
Regulile sunt CLARE si repet: nu-i putem multumi pe toti, asa e viata si in realitate si in virtual!
@ghiaurul: Conditiile sunt strict pentru forum. Poate te stiu bucurestenii si ai state vechi live dar aici sunt useri din toata tara care nu cunosc aspectul asta.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment