Votat green cat pss
Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ca si cel mai tare exterior cum e si denumirea acestui thread.....fara discutii si ar trebui si incontestabil pisica punetile una langa alta si veti vedea ca si un copil ar alege pisica verde...
Superba lucrarea si vizibil si tuningu tuningul de sub caroserie nu trebuie luat in calcul ca asa si spune titlul.....si tot pisica iese cu fruntea sus 10++++++++++Last edited by petroman; 20 August 2011, 10:59.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
@las-o balta ca si asa se baneaza si nu se iau in calcul voturile astea.
pe mine ma enerveaza astia care voteaza si au pana in 20 de voturi care n-au habar despre viata reala...da normal daca aveti ochelari de cal ce sa stiti.
Comment
-
Va spun eu de pe acum cum va sta treaba cu voturile, ca prea se fac tot felul de porcarii.
Puteti sa votati cu toate clonele posibile si imposibile. Dupa ce se termina votul, vor fi luate in considerare doar acele voturi ce apartin userilor cu cel putin 2 luni de activitate pe forum si 30 de postari.
Restul vor fi sterse.
Ma uit si vad oameni ce au conturi din 2009, 1 post la activ si subit voteaza. Mai da-o-n....
Mi-e greata de ce vad.
Comment
-
Nu credeam ca se poate ajunge aici....ma bucur ca Cezar a facut lumina si imi pare rau ca vad tot felul de commenturi fara rost. Este un vot la care ai dreptul, daca vrei dai clik si iesi de pe pagina! in fine...spiritul pur romanesc este prezent pretutindeni!
Comment
-
-
Nea Agilu', calmeaza-te !!! Nu de alta, dar sa nu-ti plesneasca vreo vena si sa apari dungat. Eu zic sa-ti vezi de treaba ta, pt ca fiecare voteaza cu cine vrea. Scrie clar: "JUSTIFICATI VOTUL" nu "CRITICATI VOTURILE CELORLALTI" !!! Sper ca un moderator sa ia atitudine si sa faca ceea ce trebuie (dunga rosie). Daca stau sa ma uit mai bine, oricum comentariul tau a fost in plus, la fel si votul (daca l-ai dat) pentru ca tocmai a specificat Cezar ca "inceparetii" ca tine nu sunt luati in considerare.
Te salut
Baftasigpic
Comment
Comment