Originally posted by aleXpeed
View Post
Best Logan Club Car ( cititi primul post - se da BAN .NU VOTATI cei fara 150 posturi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
De ce oare, la fiecare masina, imi sar la ochi numai modificarile care nu-mi plac?
Am votat vyp. Imi place masina mult. Nu s-a exagerat la nimic, sau poate totusi...la culoarea jantelor.
Toti participantii au masini frumoase. De laudat si apreciat munca depusa. Bafta la toti si spor la trofee
Comment
-
salutare ... intradevar greu sa votezi masina in conditiile in care toate sunt facute chiar bine ...io am votat cu FastFurious , mi`a placut mult kittu de tunning de la exterior cum l`a facut , sa numai zic de sunetu evacuarii ...restul vine de la sine :PA Fost Odata! .sigpic
Comment
-
Votat dsign.
Pentru faptul ca a fost prima persoana din acest Club care mi-a demonstrat, practic, ca pasiunea nu are limite.
Sustin creativitatea si perseverenta!
Este masina pe care o prezint, negresit, de fiecare data cand mi se cere sa spun cate ceva despre LCB!
Mult succes, domnilor!
Si felicitari tuturor participantilor la concurs pentru munca depusa!Last edited by roxana22; 14 September 2011, 15:46.
Comment
-
Votat dsign desi sincer decizia a fost fff. grea ,cred ca matheo66c merita si el loc. I doar pe unul din ei pot vota , pe loc. II cred ca ar fi FastFurious iar ceilalti concurenti sunt evident de nota 10 .
Bft tuturor !
(din concurs lipseste favoritul meu,nu stiu de ce dar... asta e.)
Comment
-
Si mie imi pare rau ca nu am putut sa dau doua voturi,mai ales ca am fost si "mustrat" .
Dsign a demonstrat dealungul anilor ce se poate face din logan.
Matheo a muncit foarte mult in ultima vreme si rezultatele au fost pe masura.
Voturile sunt si de o parte si de celalta.Propun ca daca intre cei 2 nu o sa fie o diferenta mai mare de 5 voturi amandoi sa primeasca locul 1..
Comment
Comment