Discutii Campionat Editia 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt dezamagit si ma refer la cum se desfasoara si mai ales la ce e pe la exterioare.

Vad masini subestimate. Masini de level 2 si chiar 3 la 1 si de 3 la 2.
    Sau vad masini supraestimate. Cu un exterior de level 1 la level 2.
    Cititi ce scrie la fiecare rubrica si ganditi-va ce aveti pe masini.
    Sau poate na, e vreunu care are de gand sa-si prezinte jantele la evacuare si sunetu' la Level 3

Sa ma bag si eu la level 1 sau 3?

PS: dezamagitoare si situatia la MCV, tiganeli, muzica si mai ales evacuare (dar am inteles ca vor fi totusi participanti) si interior.
    sigpic

Comment

• mai sunt 4 zile... inscrieti-va...
      sigpic

Comment

• mai bagam o luna de inscrieri ? ))

Comment

• cam trebuie!
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Cine e interesat sa participe nu cred ca are nevoie mai mult de 30min pana face frumos o descriere a masinii si selecteaza cateva poze.Nu vad de ce atata lalaiala.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Vad si eu ca este cam slaba participarea in acest an la concursuri si sincer, nu stiu de. Avem masini in tara care pot concura la multe din concursuri, dar vad ca nu isi dau interesul.
              Cum a spus si CGK-ul, Miu, Alin si multi altii nu stiu de ce nu pun mana sa faca niste poze si sa urce pozele la ce categorie cred ei.
              Ce vreti: sa ma bag eu la evacuare!! Pai ii dau 2-3 gauri cu un cui si dracii o ia

Asteptam cat mai multi concurenti sa avem de unde alege si sa avem ce privi.

Multa bafta tuturor concurentilor.
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Mario , baga-te la jante... sa fie un concurs frumos cu multi concurenti
                sigpic

Comment

• Sincer, ma bagam doar de dragul de a fi mai multi concurenti, dar eu nu am "my ride" si nici nu vreau sa-mi fac.

Pacat de frumusetea acestui concurs.
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• In seara asta ma voi inscrie si eu la evacuare
                    M-as fi inscris si la tiganeli dar nu am proiecte proprii.Am numai replici.
                    AG 16 Y M A

Comment

• de unde vere atatea proiecte proprii?O fi CGK asta baiat descurcaret dar nu se pot numi chiar proiecte proprii pt ca nu sunt facute de la 0 de el.Sunt facute low cost dar toate sunt copie.Bara de rigidizare copiata dupa Wichers,serpi copiati dupa cei de la Pilot,si admisie de megane.Proiect propriu se poate numi admisia pe care o avea Groza pe 1.6 compressor.
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• hai lasa vrajeala si pune ambele maini pe volan ...
                        sa-mi spui la ce vrei documentatie sa-ti pui si tu ...

Iar o luan de la capat? de cand franele si suspensia sunt tiganeli, sau nu aveai cu ce sa faci postul? asa se poate inscrie jumate de forum cu minim de soft, frane si suspensie
                        ai zis ca scrii de la cine ai furat fiecare idee ... !
                        Last edited by cos_min_i; 21 August 2012, 19:21.

Comment

• deci .. sa inceapa show-ul

Comment

• Asa va vreau.
                            Cosmine jantele sunt forjate tot de tine?)
                            AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                              hai lasa vrajeala si pune ambele maini pe volan ...
                              sa-mi spui la ce vrei documentatie sa-ti pui si tu ...

Iar o luan de la capat? de cand franele si suspensia sunt tiganeli, sau nu aveai cu ce sa faci postul? asa se poate inscrie jumate de forum cu minim de soft, frane si suspensie
                              ai zis ca scrii de la cine ai furat fiecare idee ... !
                              am vazut ca asta a fost moda anul trecut si acum 2 ani.Oricum le-am pus mai mult ca sa te oftic pe tine ca n-ai si tu :P.
                              Idei multe nu prea am furat pentru ca ceea ce am eu pe masina multi nu au asa ca...dar ca sa fii multumit o sa enumar cativa.
                              KW mi-am pus ca are Groza,discuri pe spate am vazut la BBI,scaune exact ca astea are RAM-u pe logan,si multe altele.Nu vad unde e marele furt de idei din moment ce sunt N piese pe piata pentru logan disponibile oricarui doritor,faza ca ala a avut primu sau ca ala are si ala n-are tine doar de buget.Oricum imi place ca te-ai aprins...se mai distreaza si baietii astia ca si asa era plictiseala.

P.S Adevaru' e ca mai bine nu ma mai inscriam,oricum am doar frane,suspensie si soft...ce dreaq
                              Last edited by Alex_MIU; 21 August 2012, 19:53.
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                                Eu sunt dezamagit si ma refer la cum se desfasoara si mai ales la ce e pe la exterioare.

Vad masini subestimate. Masini de level 2 si chiar 3 la 1 si de 3 la 2.
                                Sau vad masini supraestimate. Cu un exterior de level 1 la level 2.
                                mare dreptate ai
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google