experienta.......e cea mai buna dintre toate
Discutii Campionat Editia 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Eu.............nimic, ca anu asta nu particip la nici un campionat, stau deoparte, citesc si ma amuz.
Am auzit anul trecut ca discurile de van sunt mai bune ca cele Zimmerann si nu vreau sa aud anul asta ca arcurile H&R -3 spire imperecheate cu amortizoare scurtate si intarite sunt mai tari decat suspensia KW reglabila pe inaltime.
Bafta concurentilor !!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
hai ca incepeti sa le mutati ca piesele de sah... de lvl 3 nu este nici macar zuz .. ce are custom? cand spui lvl 3 te referi la mai multe aspecte decat o bara ... elemente mult mai deosebite...
pana acum ... ochiul meu de MASTER TUNER spune ca este ok asa cum sunt bagati , o mica exceptie o face zuz care va fi mutat la lvl 2...
hai ... mai comentati
Comment
-
Acum sincer nu cred ca cineva s-a inscris la concurs acolo unde are sanse mai mari.
Iamagi daca eu sunt de level 3 atunci HMV-ul de ce level e ca el a construit tot ce are pe masina de la zero.
Eu am pus un body kit care mai este si pe alte masini pus.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostEu.............nimic, ca anu asta nu particip la nici un campionat, stau deoparte, citesc si ma amuz.
Am auzit anul trecut ca discurile de van sunt mai bune ca cele Zimmerann si nu vreau sa aud anul asta ca arcurile H&R -3 spire imperecheate cu amortizoare scurtate si intarite sunt mai tari decat suspensia KW reglabila pe inaltime.
Bafta concurentilor !!!
Sa nu te superi!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
da ..interesante comentarii......citesc si eu si ma amuz...e foarte fain...as vrea si eu sa particip...dar din pacate inca sunt in constructie cu masinuta....sper ca o sa se mai faca ptr. mcv inca un campoinat ceva si pana atunci o sa fie gata si mcv-u meu pana atunci stau pe tusa ..ca na ...e doar juma gata..is tare curios cine va castiga ..pe bune si corect....fara sa maiias discutii ca ala nu merita ca ala nu stiu ce simpatii etc...sper sa nu existe comentarii de genul ca nu-ifrumos..oricum BAFTA..SI IAR BAFTA CONCURENTILOR...si cat mai mult "Tunning".Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Miule ... ma bucur ca te-ai prins si tu ... Numai pustiu asta de Alin e de vina mereu ...
Matheo - macar de ar capata ceva experienta, dar multi citesc printre pagini ... te mai las cateva zile apoi ma iau de tine
Skandal- din punctul meu de vedete mai sunt care au o bara, doua si sunt supra apreciati ... IMI CER SCUZE, dar am o problema cu fibra )
Comment
-
eu mai am una la care sa ma inscriu si am terminat pe anu asta )
Comment
-
Originally posted by skandal View Posthai ca incepeti sa le mutati ca piesele de sah... de lvl 3 nu este nici macar zuz .. ce are custom? cand spui lvl 3 te referi la mai multe aspecte decat o bara ... elemente mult mai deosebite...
pana acum ... ochiul meu de MASTER TUNER spune ca este ok asa cum sunt bagati , o mica exceptie o face zuz care va fi mutat la lvl 2...
hai ... mai comentati
Comment
Comment