Cristi_timidu e level 1 masina. Parerea mea.
Discutii Campionat Editia 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ska,m-a rugat SanduGolanu sa-l inscriu la interior,e cu suparare daca ii fac eu descrierea? A aflat tarziu si azi si maine e la nunta.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by FastFuriousLa interior asta : "-Suport GPS,Telefon : Parbriz (destul de util pentru gps)" va fi modificarea care va face diferenta in alegerea castigatorului.
Daca te inscriai la best car cu siguranta lama ta de buldozer facea diferenta...il basculai cu totul pe Jokeru
Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostEu nu inteleg de ce te bagi tu sa comentezi...cand nici macar nu participi
Daca te inscriai la best car cu siguranta lama ta de buldozer facea diferenta...il basculai cu totul pe Jokeru
Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
S-a terminat votarea si s-au declarat castigatorii???
Totusi imi place ca tu ai dreptul sa te bagi si altii nu au, dar totusi recunosti unele chestii.......
Bafta tuturor!!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Postaia pare imbunatatire???? Am pus-o intentionat, sa vad ce reactie aveti...Sa mai radem si noi putin....dar unii numai sa condamne stiu.....sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Sincer sa fiu dadeam cartonas la comentariul lui alessandro, dar nagh, poate nu primeste din anumite motive.
Prestige, sincer sa fiu nu stiu cate sanse ai, avand in vedere concurenta. Eu tocmai din cauza concurentei nu ma bag, pentru ca stiu sigur ca nu voi avea decat maxim 3-4 voturi
La anul sper sa ma bag la interior si lvl 2, daca nu macar la interior si lvl 1
Comment
Comment