Pentru inceput sa zicem CT40DZU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

misto plasma din bord

Comment

mersik supercar
      Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Pune si niste poze facute ziua....
        Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 23:48.

Comment

Un inceput promitator... ) Poate facem o liniuta cand ajungi prin orasul de langa nume de-acolo
          :inlove:

Comment

am sa fac si niste poze ziua .. dar va anunt de acum ziua masinutza pare simpla ... si asa e simpla ea da nu se pune )
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

intrebare.....afecteaza cu ceva garantia masinii dak imi pun plasma pe bord.??...apropo imi place cum se vede cu plasma...draguta masina...dar fa ceva cu luminile de la toba...
              0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by Beleaua
                Zic pentru inceput ca de 6 luni tot strang bani si cand ma duc si eu in magazine sa ii cumpar genti praguri sau alte nebuneli 4 tunning imi pica cate o piesa la ea si imi iau gandu acu sa vedem ... ma laud si eu cu ce am pe ea na ) :

ornamentul de pe toba se achizitioneaza separat sau sunt capete de toba cu asa ceva gata montat? de unde pot fi cumparate?
                si cat costa?

Comment

Originally posted by MUNTY_KXX
                  ornamentul de pe toba se achizitioneaza separat sau sunt capete de toba cu asa ceva gata montat? de unde pot fi cumparate?
                  si cat costa?

ornamentul de toba il gasesti mai la toate magazine de piese si accesorii auto.costa in jur de 50 ron
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

sincer mie mi se pare kitch ornamentul
                    din curiozitate ce consumatori ai de ai "obosit" alternatorul???
                    CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Originally posted by gigi-kent
                      ornamentul de toba il gasesti mai la toate magazine de piese si accesorii auto.costa in jur de 50 ron

mersi mult,gigi!o sa caut sa vad ce are piata de oferit...thumbsup:

Comment

beleaua te rog sa imi spui cum ai bagat bec pt pozitie in far k as vrea sa ii pun si eu......ms mul si o zi buna tuturor

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google