Zic pentru inceput ca de 6 luni tot strang bani si cand ma duc si eu in magazine sa ii cumpar genti praguri sau alte nebuneli 4 tunning imi pica cate o piesa la ea si imi iau gandu acu sa vedem ... ma laud si eu cu ce am pe ea na ) :
Pentru inceput sa zicem CT40DZU
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos!
Ornamentul de pe toba are intrerupator, nu?
Ce echipare e (parca Ambition, nu-mi dau seama sigur)?
-
Laureate ...
Mersi Andrei . Ma sa zic ca inca sunt multumit de masina .. dar daca tot vad ca`mi face probleme cu piesele o vand .. numai stau la discutii pentru ca .. nu imi convine ... am zis ca ma ocup si de alternator .. sa nu raman in pana cu ea ... dar daca mai imi cedeaza ceva pe ea iara .. o dau ... ca ma baga`n pagubaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
mno ramane planu asta cu mersu la service. . dar te rog mai asteapta si tu .. ca la mine e problema cu banutzii ca sunt tinerel si de facut rost fac dar mai greutz asa dupa tine cam cat m-ar costa ?Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
deocamdata vad ca nu m-a mai lasat bateria .. dar nu vreau eu sa stau cu alternatorul asa .. ca mi`e sa nu ma lase la drum lung ... cum dau de banutzi .. cum iti dau mesaj si mergem direct sa o si facAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
luminile alea albastre sunt scoase de cand m`am luat in gura cu politia romana .. acu am alb albastru si vad ca nu spun nimik si toba am luat`o de la un magazin asa am dat de ea din intamplareAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
in primul rind iti urez un bine ai venit pe a nostru forum.
din cite am citit, chiar ca meriti numele "beleaua"
da' care-i faza? nu mai ai garantie? ai cumparat-o second?
si ca sa completez pe andrei si sa nu asculti de G3G3 care are doar 14 ani , intrerupatorul de la toba tine-l pe pozitia inchis :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment