Ce tare e asta Sorine!!
"VacaMEa" 1,4 Mpi
Collapse
X
-
-
sal
Originally posted by sorin_pss View Postai cam uitat de LOGAN CLUB....de semnele distictive......, sau m-ai observat si ti-a fost teama sa opresti sa vorbim???
Si la prima intalnire care o sa vin o sa te salut pe tine primu )
Originally posted by sorin_pss View Postai cam uitat de LOGAN CLUB....de semnele distictive......, sau m-ai observat si ti-a fost teama sa opresti sa vorbim???LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic
Comment
-
Vacuta mea ))))). Sa ai grija de ''vacuta'' si spor la tunat. Inainte sa o imbraci in fibra mai intai pune-i suspensia sport ca sa stii cum sa modelezi fibra ca altfel o sa ajungi la treierat. Daca o imbraci in fibra fara suspensie o sa arate exact ca un strut. Sa auzim numai de bine. Un an nou plin de bucurii !!!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by simica View PostSal sorine super marfa poza prin ce zona ERAM )
Si la prima intalnire care o sa vin o sa te salut pe tine primu )
eram cumva prin titan ???????
Comment
-
)) aaa pei stateai in spatele la un autobuz si mergeai incet dupa care am depasit si tu repede dupa mine ) oricum masina ta mi-a atras privirea imediat e superba bv
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi, si fara limbaj mIRC.Multumesc.Last edited by vali007; 31 December 2009, 20:58.LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic
Comment
-
Am avut parte de un incident urat mi s-a spart vacuta ( , a bagat o surubelnita cred la butucu usi din dreapta si a intrat in ea doar ca sa fure un ghiozdan gol si o pereche de ochelari parte nasola e ca a strambat si tabla in dreptu butucului
unde facem pastele loganistilor ???LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic
Comment
-
[QUOTE=simica;563168]Am avut parte de un incident urat mi s-a spart vacuta ( , a bagat o surubelnita cred la butucu usi din dreapta si a intrat in ea doar ca sa fure un ghiozdan gol si o pereche de ochelari parte nasola e ca a strambat si tabla in dreptu butucului
Nasol si eu am trecut prin asa ceva cu alarma si tot a deschis usa. Asta e , sper sa nu se mai intample
Comment
Comment