LOGAN JBL Demo Car

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu le am pe-alea ale masinii pe 15...iti dai seama ca o sa sar direct la 17' cand o sa am banii,deocamdata am alte ganduri , plus de jantele sunt investie destul de mare ptr moment...criza asta,mama ei...
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Originally posted by dreamster View Post
      Eu le am pe-alea ale masinii pe 15...iti dai seama ca o sa sar direct la 17' cand o sa am banii,deocamdata am alte ganduri , plus de jantele sunt investie destul de mare ptr moment...criza asta,mama ei...
      da, criza asta atinge pe toata lumea dar daca ti-a intrat ceva in cap stii ca te racaie si tot o rezolvi, eu inainte sa le iau zi si noapte pe net calcule invarteli si am rezolvato ca inebuneam naiba...

Comment

sa stapanesti sanatos masina da super bine cu jantele alea
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

foarte tare sistemul audio...se vede ca ai gusturi bune.jantele schimba toata masina la exterior.mie chiar imi plac manerele crom..un mic - la eleron...numai bine
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Intradevar e superba....felicitari pentru tot ce ai facut la ea

Comment

Frumos. Foarte frumos. Sistemul audio e de milioane. Si jantele la fel. ;)
              sigpic

Comment

acum am picat de la servici, va multumesc mult ptr aprecieri la toti, asta ma face sa mai uit de una alta!!! eu am zis intodeauna ca o masina curata e ca un domn distins, iar un domn intodeauna fara exceptii are niste pantofi impecabili pe masura lui adica in cazul nostru rotile in ansamblu... masina impecabila si capace = domn imbracat la costum si incaltat in tenesi!!! dar dupa costum(masina) vin si pantofii(jantele)... la mine sunt pe masura personalitatii proprii adica mari ca asa mia placut intodeauna sa gandesc la scara mare ce sa-i faci...si va urez sa va indepliniti (aceia care inca nu au dar sigur vor avea) visele...

Comment

Originally posted by silviu_cos View Post
                  Imi permit eu sa raspund :
                  eleronul este asa de inaintat pentru ca spre sfarsit capota portbagajului se ingusteaza si el avea suruburile in capete , deci daca il punea mai in spate trebuia sa il prinda de aripi => ca nu mai deschidea portbagajul !
                  nu era mai potrivit sa nu il pui deloc ?
                  trebuia neaparat pus daca nu mergea prins pe marginea portbagajului ?
                  Da`l jos pana iti ei altul capabil daca nu sta cum ar trebui.
                  iti strica spatele urat.

Comment

Masina arata foarte bine jantele si muzica fac toti banii intradevar muzica e de calitate, jantele la fel arata foarte bine.

Singurul lucru cu care nu sunt de acord la fel ca si ceilalti colegi este acel eleron la care mai bine renunti pentru ca strica tot aspectul masinii si e pacat.

In rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by andreea13 View Post
                      nu era mai potrivit sa nu il pui deloc ?
                      trebuia neaparat pus daca nu mergea prins pe marginea portbagajului ?
                      Da`l jos pana iti ei altul capabil daca nu sta cum ar trebui.
                      iti strica spatele urat.
                      da da da,marmota...

Originally posted by B-53-SDP View Post
                      Masina arata foarte bine jantele si muzica fac toti banii intradevar muzica e de calitate, jantele la fel arata foarte bine.

Singurul lucru cu care nu sunt de acord la fel ca si ceilalti colegi este acel eleron la care mai bine renunti pentru ca strica tot aspectul masinii si e pacat.

In rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
                      mai bine ca voi fara...
                      Last edited by LAE; 8 March 2009, 15:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

E ok, dar eleronul...e pentru altceva, ceva mai rotunjit in spate...si croamele...niciodata pe logan
                        multumesc pentru intelegere...ciao !
                        CA BINE SPUI: MAI BINE FARA DECAT CU
                        ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

Originally posted by TM52XXX View Post
                          E ok, dar eleronul...e pentru altceva, ceva mai rotunjit in spate...si croamele...niciodata pe logan
                          multumesc pentru intelegere...ciao !
                          CA BINE SPUI: MAI BINE FARA DECAT CU
                          acum ce sa mai fac? capacul la portbagaj e gaurit in 5 locuri, ma gandeam sa-i dau un baros de 10kg in mijloc si sa ma pling la casco....in felul asta luam tipul nou de capac si era mai clean aspectul, dar sa vad...mai bine fara...

Comment

Scrie clar in topicul omului DEMO CAR JBL Legati-va de muzica nu de croame si "actibilde".
                            Are muzica... si crede-ti-ma ca are. Arata intr-un mare fel si suna cam la fel.
                            Care are ceva de invatat legat de incinte si muzici in masina nu ezitati sa il intrebati, chiar avem ce invata de la el.
                            Numai de bine
                            sigpic

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                              Scrie clar in topicul omului DEMO CAR JBL Legati-va de muzica nu de croame si "actibilde".
                              Care are ceva de invatat legat de incinte si muzici in masina nu ezitati sa il intrebati, chiar avem ce invata de la el.
                              Numai de bine
                              mercy tata, cateodata mie rusine sa le zic altadata iau foc si ma descarc da nimic personal...

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                                Numai de bine
                                Aici se prezinta masina integral..nu doar muzica sau jante.
                                Aici sunt si laude...dar si critici.
                                cum i`am laudat jantele si muzica..asa i`am criticat si eleronul ala oribil , pus si mai oribil.
                                si treaba cu marmote e fake , ma duc maine in targ sa`mi iau un eleron sa mi`l pun pe plafon...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google