Eu le am pe-alea ale masinii pe 15...iti dai seama ca o sa sar direct la 17' cand o sa am banii,deocamdata am alte ganduri , plus de jantele sunt investie destul de mare ptr moment...criza asta,mama ei...
LOGAN JBL Demo Car
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dreamster View PostEu le am pe-alea ale masinii pe 15...iti dai seama ca o sa sar direct la 17' cand o sa am banii,deocamdata am alte ganduri , plus de jantele sunt investie destul de mare ptr moment...criza asta,mama ei...
Comment
-
sa stapanesti sanatos masina da super bine cu jantele alea
Comment
-
acum am picat de la servici, va multumesc mult ptr aprecieri la toti, asta ma face sa mai uit de una alta!!! eu am zis intodeauna ca o masina curata e ca un domn distins, iar un domn intodeauna fara exceptii are niste pantofi impecabili pe masura lui adica in cazul nostru rotile in ansamblu... masina impecabila si capace = domn imbracat la costum si incaltat in tenesi!!! dar dupa costum(masina) vin si pantofii(jantele)... la mine sunt pe masura personalitatii proprii adica mari ca asa mia placut intodeauna sa gandesc la scara mare ce sa-i faci...si va urez sa va indepliniti (aceia care inca nu au dar sigur vor avea) visele...
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View PostImi permit eu sa raspund :
eleronul este asa de inaintat pentru ca spre sfarsit capota portbagajului se ingusteaza si el avea suruburile in capete , deci daca il punea mai in spate trebuia sa il prinda de aripi => ca nu mai deschidea portbagajul !
trebuia neaparat pus daca nu mergea prins pe marginea portbagajului ?
Da`l jos pana iti ei altul capabil daca nu sta cum ar trebui.
iti strica spatele urat.
Comment
-
Masina arata foarte bine jantele si muzica fac toti banii intradevar muzica e de calitate, jantele la fel arata foarte bine.
Singurul lucru cu care nu sunt de acord la fel ca si ceilalti colegi este acel eleron la care mai bine renunti pentru ca strica tot aspectul masinii si e pacat.
In rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by andreea13 View Postnu era mai potrivit sa nu il pui deloc ?
trebuia neaparat pus daca nu mergea prins pe marginea portbagajului ?
Da`l jos pana iti ei altul capabil daca nu sta cum ar trebui.
iti strica spatele urat.
Originally posted by B-53-SDP View PostMasina arata foarte bine jantele si muzica fac toti banii intradevar muzica e de calitate, jantele la fel arata foarte bine.
Singurul lucru cu care nu sunt de acord la fel ca si ceilalti colegi este acel eleron la care mai bine renunti pentru ca strica tot aspectul masinii si e pacat.
In rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Comment
-
Originally posted by TM52XXX View PostE ok, dar eleronul...e pentru altceva, ceva mai rotunjit in spate...si croamele...niciodata pe logan
multumesc pentru intelegere...ciao !
CA BINE SPUI: MAI BINE FARA DECAT CU
Comment
-
Scrie clar in topicul omului DEMO CAR JBL Legati-va de muzica nu de croame si "actibilde".
Are muzica... si crede-ti-ma ca are. Arata intr-un mare fel si suna cam la fel.
Care are ceva de invatat legat de incinte si muzici in masina nu ezitati sa il intrebati, chiar avem ce invata de la el.
Numai de binesigpic
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostScrie clar in topicul omului DEMO CAR JBL Legati-va de muzica nu de croame si "actibilde".
Care are ceva de invatat legat de incinte si muzici in masina nu ezitati sa il intrebati, chiar avem ce invata de la el.
Numai de bine
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostScrie clar in topicul omului DEMO CAR JBL Legati-va de muzica nu de croame si "actibilde".
Numai de bine
Aici sunt si laude...dar si critici.
cum i`am laudat jantele si muzica..asa i`am criticat si eleronul ala oribil , pus si mai oribil.
si treaba cu marmote e fake , ma duc maine in targ sa`mi iau un eleron sa mi`l pun pe plafon...
Comment
Comment