aditzu...te rog si eu cand ai timp..sa imi dai un beep sau mesaj offline pe mess..pls.
Loganul Meu B 31 RAM
Collapse
X
-
poze noi
nu merge sa urc pozele...
Comment
-
ce poze domne..masina asta n-are ce cauta aici ....e tare ...joasa.sal.sper sa ne mai intalnim,poate vineri sau duminica la campulung la vtm.bafta adi.
[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
mersi mult bik.apropo felicitari pentru cursele de la pitesti.te-am vazut si la TV pe realitatea parca
nu pot sa urc pozele nici acum o sa rog pe cineva sa le urce in locul meu
Comment
-
si-a montat cineva de curand toba la stelco?? daca da stie cineva un pret?
recomandata o toba anume pentru diesel?
Comment
-
mersi mult MIMI_RFW
ultima achizitie
Comment
-
Ai fost la Adi ?de la stelco..exact modelul tau are crisneg , clif - PKR , WLW etc etc !
Pe diesel suna binisor..pe benzina ..mortal
Si eu am avut de la stelco...dar nu am avut silencer la ea si-am dat-o jos dupa 3 sapt
S-o stapanesti sanatos si astept din partea ta un cost ( toba + montaj) pe care l-ai achitat.
Numai bine ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
da la stelco e pusa.sunt multumit cum se aude ma asteptam sa se auda mult mai incet si mai aiurea.
toba a fost 350 si cu montaju pe 420 parca
Comment
-
E idem si identica cu a mea. Buna achizitie, sunt tare curios de cum se-aude. La benzinare face ca toti dracii
. Un mic sfat dar probabil vi l-a spus si Adi - daca ii puneti silencer-ul dati cu un pic de ulei pe el ca sa nu va chinuiti in momentul in care il scoateti.
Felicitari pentru imbunatatirile aduse.
P.S. Ati avut rabdare cu Adi ? Tare tipicar omu. Te imbolnaveste calmul lui
.
9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment