Loganul Meu B 31 RAM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai vino la intalniri si o sa primesti si stikare
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Sper sa ajung si eu la intalniri, dar programul de la locul de munca e in asa fel incat sunt liber 2 weekend-uri pe luna.Sper sa ajung pe 8-9 mai :d.
      Tinc fest !!

Comment

• salut

mijto masinutza ta aproape ne apropiem la idei e f ingrijita sa o stapanesti sanatos si la mai multi km fara probleme o zi buna sa ai!

Comment

• aditzule mai pune si tu poze cu bolidul sa il mai vedem si noi ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

• nu prea mai am noutati asa ca nu am mai avut la ce sa fac poze...dar o sa fac cateva zilele astea

Comment

• Vazuta masina azi prin ferentexas, inainte de sina de tren pe dreapta eram eu, m-ai vazut, chiar ai intors putin capul (logan rosu ph2) asteptam sa fac dreapta, apoi te-ai dus racheta. Arata bine din exterior dar mi se pare mie incarcata cu ditamai stickerul, a si ceva sigurante de capota ar fi bune plus un set de oglinzi mari nebranduite
              Asfalt curat si fara gropi iti doresc, mai mult de atat nu cred ca iti doresti.
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• deocamdata nu e complet stikarita...mai sunt de pus

"Asfalt curat si fara gropi iti doresc, mai mult de atat nu cred ca iti doresti." -si ceva mai multi cp ar fi bine

Comment

• mi ai dat un pm pe forum nuti pot da inapoi nus de ce...cred ca ai casuta plina...dami un pm cu nr tau de telefon.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Salut.Aseara pe 26 te`am vazut pe la Unirii la stop Se aude frumos toba si are chiar un aspect frumos masina !

Comment

• Frumoasa masina, culoarea ceasurilor e albastru si e rece nu e bine, mai bine culori calde, eu am culoarea default si e buna, o schimbam doar daca era albastra in ceva cald, dar nu invers
                      Logan laureat 1.2

Comment

• off-topic: cred ca pe toata lumea interesa ce culoare ai tu ceasurile ))

on: nici o poza mai noua cu masina?
                        sigpic

Comment

• @off. sincer...eu asteptam cu interes parerea lui Logan5 ! stie ce vrea si sa-si impuna punctul de vedere, prin explicatii si exemple ! Bravos !
                          ps. te asteptam si pe alte topicuri

@ on. Nenea nu mai vrea sa posteze nimic...s-a suparat el de nu ne mai baga in seama...
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nu prea am mai intrat pe forum nenea.loganu a ramas neschimbat si a cam trecut pe locul 2 datorita unui nou membru al familiei
                            Attached Files

Comment

• Ma mir ca nu o ai pe Bulgaria mai Adi)). Vreau sa ne mai dam cu dci-u cand se face frumos sa vad cat am avansat.

2.5 24v M50B25? Presupun neomologat. E blana rau ursu', sa-mi zici cat te-a dus, pe mess sau vezi tu.

Sa ai grija de ea si ai grija cum mergi!! Cum mai stai cu permisul?
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Pfff de cand are omu BMW topicu asta la lasat sa fie mancat de rame)
                                E 2.0 motorul de pe urs asta in caz ca nu l-a schimbat.
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google