Loganul Meu B 31 RAM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• misto rau e30`ul...te dai la drifturi cu el ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Adevarul e ca motor mai smecher decat 2.0 12v pentru facut drifturi nu gasesti .Toata lumea urs = drift,burnout,cerculete altceva v-a mai trece prin minte in afara de asta?
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• comfort marit, tinuta de drum excelenta ... 2.0 12v se renteaza a fi facut turbo!
        sigpic

Comment

• Mda mai degraba 2.5 12v se preteaza mai bine la turbo fiind o baza mai buna dar nici 2.0T nu e rau,M20 sunt "simple" si mai fiabile decat cele generatie mai noua in 24v.Un 2.5 12v in mintile lui bate la cur cam orice 2.5 24v.Oricum si 2.0 12v daca ii are vii pe toti cei 123cp se misca destul de bine am condus si mi-a placut cum trage.
          Last edited by Alex_MIU; 5 February 2012, 13:16.
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
            Adevarul e ca motor mai smecher decat 2.0 12v pentru facut drifturi nu gasesti .Toata lumea urs = drift,burnout,cerculete altceva v-a mai trece prin minte in afara de asta?
            era doar o intrebare, n-am inteles care`i problema ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google