If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa vedeti glume ce facea. Si-a dat seama ca tremuram acolo langa el si mai era cu inca un prieten; ii spunea " Sa vezi ca peste o ora incepe sa se frece pe maini ". Eu muream acolo, el nimic " hai sa vedem daca totul sta la locul lui etc etc etc." Imi rodeam unghiile .
Imi pare rau ca nu am putut sa va fiu de folos mai inainte cand ati avut nevoie de ceva raspunsuri. A fost prima data cand am intrat pe tread-ul deschis de dumneavoastra.
Felicitari inca odata, masina este super, ce-ar mai urma acum, o folie si cam asta este.
Apropo, am sunat azi la racing nick si mi-au spus de arcurile pe care le aveti - 625 ron (poate in vreo 2-3 saptamani o rezolv si eu) si daca va foloseste si va bate gandul - amortizor bilstein - 360 ron/buc. Eu zic ca ar fi bine sa le aveti, macar pe fata, cred ca sunteti unul din oamenii care a fost cel mai darnic cu masina lui si timpul in care ati investit a fost foarte scurt.
Toate cele bune!
sorin_pss:poza este facuta la liniute la CT..adica asa spusele liniute.au parcat acolo si se nu intelegeau politistii de ce sunt la fel de inalte a mea fiin pe trotuar
eu4yas:nu-i nimic stai linistit.ma sfatuit sorin sa o aleg pe asta ca se aude frumos si se pare ca nu regret
la folie ma gandeam si eu sincer,iar cu amortizoarele ar fi bune...dar mai am de asteptat
Foarte frumoasa masina,arata foarte bine lasata.
Spor in continuare...asteptam turbina aia mare... 135-140 cai abea astept sa ma dai o tura cu ea la 140cp.
da foarte bine, numai ca ar trebui sa rezolvi cu rosul ala de pe tamburi si etrieri, ar merge mult mai bine negru sau chiar marin. Dar daca voua va place asa...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment