Laureate 1.6 Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze de la Paltinu
    Attached Files

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos, si fara incidente!
      Tinc fest !!

Comment

vezi ca revizia se face la 15000 nu la 20000...si schimbai uleiul la 10000 daca tii la motor ..un sfat bun.si bagai sintetic 5w 30
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Pe carnetu de service ..si ei mi-au zis ca se face la 20.000 sau la 1 an .. care pica primu

Comment

ai mare grija..eu am masina de 4 ani si stiu si io ca reviziile se fac di 15 in 15 si mai ales uleiul dacai dai ture schimbal din 10 in 10..bafta.

Comment

mai Florine sa stii ca au schimbat astia de la dacia intervalul intre revizii , aum se vine la 1 an sau 20000 km ...la care se ajunge prima ...iar uleiul poti sa il schimbi si la 7500 sau 10000 ca nu au nimic impotrivacei de la dealer

Comment

horror tata tu vrei sa spui ca mergi cu uleiul 20000?...eu stiu ca mergi dar scuzama nu mai are aceasi durata de viata plus performante...si cu schimbat uleiul la 20000 nici un ulei nu are durata de lucru 20000...are max 15000...asa ca mai intereseazate ..nu te supara...

Comment

daca ei spun ca mere 20000km asa o fi, dar fiecare face cum vrea .
                  ONLY GOD CAN JUDGE ME
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

nu mai Florine numerg cu uleiul 20000 de km nu am zis astra e destul de nasol sa mergi atat fara sa il schimbi ...este ideal de schimbat pe undeva pe la 7500/10000/15000 eu am zis ca datorita fiabilitatii masinilor si pieselor Dacia au marit astia intervalul de revizii...deci uleiul se poate schimba si la 5000 de km daca vrea proprietarul

Comment

sa stapanesti sanatosi si multi kilometrii fara evenimente deosebite.

Comment

Oricum nu stateam pana la 20.000 ca sa schimb uleiul .. ma gandeam ca undeva la 10.000 daca ajung sa-i fac intr-un an .. daca nu la an

@czika mersi frumos

Comment

Alte poze cu masina
                          Attached Files

Comment

super masina cati mai multi km... si io am dat comanda pe 28.04.2009 si au zis prima data ca pe 15 .05 .2009 o am dar nimic, am sunat si au zis ca pana pe 28.05.2009 o am ! abia astept e identica ca a ta dar motor 1.4 ..

Comment

Salut...tocmai mi-am luat de 2 sapt. un laureate negru 1.6 8 V...nu am foto cu el am sa pun mai incolo..am facut 900 km pana acum...conform CB consuma 8.3, dar si 7.6 inainte de resetare...
                              Spune-mi te rog...iti tremura si tie schimbatorul la relanti? iar bara la mine in sate nu au prins-o bine..adica nu e face jonctiune bine cu caroseria..mai mult se vede pe dreapta. cum te uiti la portbagaj...m-au sunat sa imi o indrepte ..dar nu stiu daca e bine sa ma duc...

Salut...tocmai mi-am luat de 2 sapt. un laureate negru 1.6 8 V...nu am foto cu el am sa pun mai incolo..am facut 900 km pana acum...conform CB consuma 8.3, dar si 7.6 inainte de resetare...
                              Spune-mi te rog...iti tremura si tie schimbatorul la relanti? iar bara la mine in spate nu au prins-o bine..adica nu e face jonctiune bine cu caroseria..mai mult se vede pe dreapta. cum te uiti la portbagaj...m-au sunat sa imi o indrepte ..dar nu stiu daca e bine sa ma duc...nu stiu cum lucreaza astia..
                              Last edited by vickxen; 4 September 2009, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da tremura schimbatorul la relanti dar nu termura rau .. si cand dai drumu la aer tremura si mai rau ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google