Laureate 1.6 Alb
Collapse
X
-
horror tata tu vrei sa spui ca mergi cu uleiul 20000?...eu stiu ca mergi dar scuzama nu mai are aceasi durata de viata plus performante...si cu schimbat uleiul la 20000 nici un ulei nu are durata de lucru 20000...are max 15000...asa ca mai intereseazate ..nu te supara...sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
daca ei spun ca mere 20000km asa o fi, dar fiecare face cum vrea .ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
nu mai Florine numerg cu uleiul 20000 de km nu am zis astra e destul de nasol sa mergi atat fara sa il schimbi ...este ideal de schimbat pe undeva pe la 7500/10000/15000 eu am zis ca datorita fiabilitatii masinilor si pieselor Dacia au marit astia intervalul de revizii...deci uleiul se poate schimba si la 5000 de km daca vrea proprietarul
Comment
-
Alte poze cu masina
Comment
-
Salut...tocmai mi-am luat de 2 sapt. un laureate negru 1.6 8 V...nu am foto cu el am sa pun mai incolo..am facut 900 km pana acum...conform CB consuma 8.3, dar si 7.6 inainte de resetare...
Spune-mi te rog...iti tremura si tie schimbatorul la relanti? iar bara la mine in sate nu au prins-o bine..adica nu e face jonctiune bine cu caroseria..mai mult se vede pe dreapta. cum te uiti la portbagaj...m-au sunat sa imi o indrepte ..dar nu stiu daca e bine sa ma duc...
Salut...tocmai mi-am luat de 2 sapt. un laureate negru 1.6 8 V...nu am foto cu el am sa pun mai incolo..am facut 900 km pana acum...conform CB consuma 8.3, dar si 7.6 inainte de resetare...
Spune-mi te rog...iti tremura si tie schimbatorul la relanti? iar bara la mine in spate nu au prins-o bine..adica nu e face jonctiune bine cu caroseria..mai mult se vede pe dreapta. cum te uiti la portbagaj...m-au sunat sa imi o indrepte ..dar nu stiu daca e bine sa ma duc...nu stiu cum lucreaza astia..
Comment
Comment