Multumesc frumos.
Laureate 1.6 Alb
Collapse
X
-
In sfarsit vad si eu o masina alba (logan) nu de alta, dar vreau sa-mi iau Sandero alb, si pe site la dacia nu prea iti dai seama de cum va fi in realitate.
ps. mi se par bestiale oglinzile
ps2. ar merge foarte fain sa dai un contur cu vopsea alba pe cauciucuri, unde e gravata marca pneului.Last edited by bunicuta; 8 March 2009, 18:42.
Comment
-
Pai depinde ce intelegi prin locuri stramte,daca nu ai pe langa lungimea masini,macar 30 de cm in fata,si 30 in spate,nu o bagi,sau foarte greu,e simplu,a mea nu are servo si tot fac parcari laterale cu ea,normal acu ca nu bagi loganu in locul pentru un matiz
Comment
-
salutare frumos golanu chiar ii sta bine culoarea asta sa il stapinesti sanatos
Comment
-
Da-i draq de senzorii,inainte nu se mai faceau parcari laterale fara senzori?Ajungem la o discutie care ma face sa rad:o gagica se prezinta la reprezentanta mazda si avea si ea o reclamatie cum ca s-au stricat senzorii de parcare si ea a dat cu masina in stalp cand a dat cu spatele Lol.Daca nu esti obisnuit cu ea,fa-i rulaj,sa inveti dimensiunile,sa stii pe unde calca roata,si cat mai ai ochiometric distanta pana la obstacole.
Comment
-
Macar omul a recunoscut ca nu se cam pricepe in ale parcarii la Logan . Ti-ar conveni sa nu foloseasca senzori si sa-ti gasesti masina bubuita din cauza unui sofer care nu est einca obisnuit cu dimensiunile masinii ?? Nu cred !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment