Laureate 1.6 Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc frumos.

Comment

sa stapanesti sanatosi si multi kilometrii fara evenimente deosebite.

Comment

In sfarsit vad si eu o masina alba (logan) nu de alta, dar vreau sa-mi iau Sandero alb, si pe site la dacia nu prea iti dai seama de cum va fi in realitate.

ps. mi se par bestiale oglinzile

ps2. ar merge foarte fain sa dai un contur cu vopsea alba pe cauciucuri, unde e gravata marca pneului.
        Last edited by bunicuta; 8 March 2009, 18:42.

Comment

Am si eu o intrebare , voi cum reusiti sa parcati loganu in locuri mai stramte.. ? ca yo unu nu prea reusesc ..

Comment

Pai depinde ce intelegi prin locuri stramte,daca nu ai pe langa lungimea masini,macar 30 de cm in fata,si 30 in spate,nu o bagi,sau foarte greu,e simplu,a mea nu are servo si tot fac parcari laterale cu ea,normal acu ca nu bagi loganu in locul pentru un matiz

Comment

Faza e ca e cam 1 metru in fata si cam 2 in spate.. si tot nu pot s-o parchez ne ghidat .. probabil ca inca nu m-am obijnuit eu cu dimensiunea masini dar totusi mi se pare destul de greu ..

Comment

salutare frumos golanu chiar ii sta bine culoarea asta sa il stapinesti sanatos
                Powered by LSS
                http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

ia-ti un kit de senzori de parcare ..reglezi cum trebuie oglinzile..si basta
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

foloseste mai mult oglinzile laterale si renunta la cea interioara cand dai in spate...o sa te obisnuiesti sau faci investitia si bagi senzori de parcare si nu te mai doare capul
                    sigpic

Comment

La senzori de parcare m-am gandit deja si sunt pe vine .. "reglezi oglinzile cum trebuie" cum adica ? si cum trebuie .. ca eu am oglinzile reglate sa vad in spate

Comment

sunt altii care nu folosesc oglinzile..mai ales pe cea de pe dreapta
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Da-i draq de senzorii,inainte nu se mai faceau parcari laterale fara senzori?Ajungem la o discutie care ma face sa rad:o gagica se prezinta la reprezentanta mazda si avea si ea o reclamatie cum ca s-au stricat senzorii de parcare si ea a dat cu masina in stalp cand a dat cu spatele Lol.Daca nu esti obisnuit cu ea,fa-i rulaj,sa inveti dimensiunile,sa stii pe unde calca roata,si cat mai ai ochiometric distanta pana la obstacole.

Comment

Macar omul a recunoscut ca nu se cam pricepe in ale parcarii la Logan . Ti-ar conveni sa nu foloseasca senzori si sa-ti gasesti masina bubuita din cauza unui sofer care nu est einca obisnuit cu dimensiunile masinii ?? Nu cred !
                            sigpic

Comment

Mai bine recunosc decat sa ma dau viteaz si sa-mi pocnesc masina si poate masinile altora..

Comment

pentru cine parcheaza masina frecvent in spatii foarte strimte sunt foarte buni senzorii...pana si pentru cel mai experimentat sofer nu strica
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google