Laureate 1.6 Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa e la mine la bloc nu se prea gaseste loc seara cand ajung eu de la munca pe la 22:30 si sunt pus la incercari grele de a parca in locuri mai stramte .. da na asta e se mai invata omu

Comment

cum stai cu inmatricularea masinii? senzori ai reusit sa pui? numai bine
      sigpic

Comment

Marti ma duc sa-mi iau numerele de la politie .. senzori inca n-am pus .. vreau sa iau si alarma cu tot ..

Comment

Uite aici talent la parchat,putem invata toti.
          sigpic #

Comment

foarte tare

Comment

Deci daca altii pot parcha cu masini mai mari o sa te obisnuiesti si tu cu loganul.
              sigpic #

Comment

salut e bine...sa iti pui senzori..la inceput e naspa pe logan sa te obisnuiesti cu spatele..la parcare sau marsarier

Comment

Daca ti-e greu sa parchezi sedanul, sa vezi cum e cu MCV-ul, unde daca doamne-feri ai 7 scaune, nu vezi in spate decat tetiere.
                  Dar sa te incurajej, te vei obisnui cu gabaritul masinii, momentan este si efectul de frica, masina este noua.
                  Ca exemplu, primul Break Dacia 1410 pe care l-am luat, il parcam cu cca 1,5 m distanta in spate in prima luna. Dupa aia m-am obisnuit si puteam sa il parchez la 5 cm distanta. Totul este experienta si sa te obisnuiesti cu masina.
                  succes!

Comment

Inca 2 poze .. o sa fac mai multe cand imi pun numerele definitive
                    Attached Files

Comment

Frumoasa, sa ai grija de ea, spor la planurile de viitor !
                      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Am si eu o intrebare .. mai am putin si fac 1000 km .. trebuie sa ma duc cu ea in service sau pot sa-mi vad de treaba pana la 20 mii ?

Comment

Nu trebuie sa te duci decat la revizia programata in carnetul de intretinere: 20000 km sau un an, la care ajungi primul.

Comment

Oki doki .. mersi frumos

Comment

salut. mai pune si tu ceva poze cand ai timp
                              eu am dat comanda (tot laureate 1.6 alb) si saptamana asta trebuie sa ma duc sa o ridic dar nu mai am rabdare
                              numa' bine si s-o stapanesti sanatos

Comment

1000 km

Am reusit si eu intr-un final sa fac cei 1000 km ..
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google