Logan 1.5 , 85hp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

390 ron.folia

Comment

infinity basslink

mai trebuie doar montat.daca il insurubez in podeaua portbagajului pot avea vreo surpriza neplacuta?e ceva dedesubt pe care sa il afecteze
      Attached Files

Comment

Salut. Daca il insurubezi in podeaua portbagajului posibil sa-ti rugineasca acolo unde vei gauri ori posibil sa pierzi garantia la tabla nu stiu ce sa zic. Eu unu zic sa nu dai gauri in podea ci sa gasesti o alta solutie mai ortodoxa. Numai bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

cum sa rugineasca domnu?

la chimie am invatat ca un metal oxideaza in prezenta oxigenului si a apei

unde ai tu apa in portbagaj?

si cu garantia ... sigur la revizie cand te duci, verifica fiecare tabla sa vada daca ai gaura

domnu, pune o placa de lemn pe grinda portbagajului, si fixeaza acolo jucaria,o sa ai mai multe avantaje fonice de drum, nu stiu cat de bine o sa se auda in schimb, e cam plapand asa vezi aici:

sigpicMy ride

Comment

stiu ca nu e de putere,nici nu am vrut ceva mareeeee.imi mai trebe portbagajul

Comment

frumos!!
              tari rau jantili!!!

Comment

deci jantele...superbe,multe modificari placute ochiului,mai pune si tu poze cu masina,bafta in continuare!

Comment

sal....ii sta bine cu folie....dar cu stopurile alea...nu te-a oprit nimeni , sa te intrebe de sanatate!?se mai vad cand bate soarele!?

Comment

frumoasa...la fel ca a ,mea

Comment

nu m-a oprit nimeni momentan si sper nici sa nu o faca pana nu schimb stopurile.multam de aprecieri

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                        cum sa rugineasca domnu?

la chimie am invatat ca un metal oxideaza in prezenta oxigenului si a apei

unde ai tu apa in portbagaj?

si cu garantia ... sigur la revizie cand te duci, verifica fiecare tabla sa vada daca ai gaura

domnu, pune o placa de lemn pe grinda portbagajului, si fixeaza acolo jucaria,o sa ai mai multe avantaje fonice de drum, nu stiu cat de bine o sa se auda in schimb, e cam plapand asa vezi aici:

http://www.loganclub.ro/forum/deluxe...u-t4168p9.html
                        Umezeala din atmosfera face acelasi lucru. N-ai nevoie neaparat de apa in stare lichida.

Comment

daca ar fi sa imi vand loganu asta cam cat asi putea lua pe el ?are doar 18000km ;fab in 2008(prestige)

Comment

Ah stres mai e deluxe asta unde comentez eu hop si el . De ce vrei sa-l vinzi? arata asa de bine .... Iei cam 7000-7500 euroi zic eu mai ales ca ai si putini km la bord. Numai bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Uita-te aici.

Comment

nu vreau sa il vand neaparat...era ceva informativ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google