Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• undi bre?? frumoase pozele..si automobilul din cadru

acum vazui- Transfagarasan...
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ma gandeam asa... nu vrei sa facem schimb de jante? Eventual imi mai dai tu o diferenta...
      Frumoase poze, asta pentru ca apare si PAU-ul in ele. ;)
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Pe cuvant imi place si mie. Am avut un an asa de bun, ma bucur asa mult ca o apreciezi.
        Voiam sa-ti propun o poza, nu stiu daca ai mai vazut-o dar as vrea sa te uiti numai la bara de fata si sa nu bagi in seama locasul de proiectoare, mi se pare cam dubios(locasul), dar bara pare buna.

Vitriol my friend Sambata facem schimbul . Multumesc de apreciere.

Ma intreb oare ce m-as fi facut eu fara voi ?
        Attached Files
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Frumusetea masinii consta tocmai in simplitatea ei. Culoarea omogena ii confera un aer aparte. Zici ca nu mai e Logan, manca'l'ar tata .
          Sa ai grija de el, sa nu zgarii obiectul de "cult" si sa ne mai incanti cu poze de'astea artistice .
          I don't ride low, I fly high...

Comment

• Grave rau jantele
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Foarte tari jantele ...de fapt foarte tare masina !!!!
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• Foarte frumoasa..sincer.Asa imi plac masinile,simple.La a mea vreau jante cu cauciucuri putin mai late,putin coborata sa fiu mai aproape de strazi :P folie si bixenon..atat!in rest ulei bun si benzina.Toate astea cred ca inseamna undeva la 5000 ron poate si mai bine si momentan nu am acest buget,dar cu rabdare se pun.Chiar imi place masina ta,sa ai grija de ea si sa fim feriti de incidente.

Comment

• Multumesc de toate vorbele frumoase prieteni.

Sper sa mai pot face lucruri bune si in continuare!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• domnu......am o afacere pt tine....cand esti pe mess da buzz neaparat....
                    PS. masina arata super bine....griji de ea!!!
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• sa nu te prind ca faci schimbul de jante ca iti iau caii de la masina... eu personal oriunde vad jantele ma gandesc la masina ta... te-ai mai linistit cu telescoapele ? ai mai rezolvat ceva ?

Comment

• frumusica masina, imi place mult. singura obiectie ar fi bara de mcv, dar e chestiune de gusturi :P

Comment

• Cosmin, totul e bine, nu fac figuri si se tin pe pozitii . N-am sa ma las pana nu-i iau si amortizoare oricum, ori daca nu incercam mai intai varianta propusa, testam, vedem, vorbim. Si apropos, las-o mai moale cu a ta ca mi-e si mie greu sa tin pasul!

Oni, pup fata , ca sa-ti fie si mai pe plac, ce zici incercam la anul sa facem bara de mcv doar bara de iarna ? Sincer, ma bucur tare mult ca-ti place, basca te stiu si-un pic pretentioasa, bila alba pentru mine .

Din ciclu led-uri peste tot (parca am innebunit , dar promit ca ma opresc) Pau a mai incasat azi niste consumatori pe pozitie spate si frana (imi place mult frana), poze sper sa reusesc maine.

Va urez un bon week-end!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Ai scapat de husele acelea din interior?
                            Daca nu, da-mi mie jantele, ca se potrivesc cu interiorul meu.

Comment

• incercam, da !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google