Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felicitari a iesit foarte frumoasa fata de cum a aratat inainte... felicitari incan odata a iesit super si mai ales cu jentile alea... e mortala....
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• A fost mortala cu oazele, acum este traibila cu jantele de tabla, urata rau. Ce chestii ai dus la vopsit? Cred ca plange in parcare cu ninsoarea asta, topi-o-ar focu' s-o topeasca).
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sa dea naiba poate nu ne gasim macar o ora cu toti in cta

Comment

• frumoase jante
          ai avut probleme la prindere?
          ai schimbat si telescoapele?

Comment

• Da tu, sunt frumoase, dar nu mai sa le pot pune ca mi-e un dor nebun de ele , si-afara ninge si tot ninge ... La prindere nu-i nici macar un bai, sunt doar 4 X 100, iar telescoapele sunt cele stock. In Mai sau cam asa ceva fac un an cu ele, si ma tot tin saracele fara s-o menajez , 3 dintre amortizoare au aproape 70.000 km.

Si-o poza de azi, urata mai e , urata rau
            Attached Files
            Last edited by Eu4yas; 6 February 2010, 23:04.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• frumos domne
              vopsitorie preturi bune

Comment

• hai cu pragurile ! ! ! Hotule ce esti ;) ! ! !
                sigpic
                The MVP

Comment

• Am fost depistat , my bro cica sunt pe masina dar mai trebuiesc si vopsite, sper sa o iau maine ...

Aveam 3 poze mai demult facute de Cosmin de cand ma tin sa le pun, "hartistice"

Poate am noroc si maine o iau, nici macar nu am vazut-o ...
                  Attached Files
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• inteleg..mizeria de pe ea simbolizeaza stricaciunea societatii...metaforic vorbind sunt altii mai nerabdatori ca tine s-o vada )
                    sigpic

Comment

• In vremurile acelea se inventasera si OZ-urile de tabla.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nu te'ai abtinut... ai ramas cu pata pusa dupa praguri. Esti perseverent, bravo. Ia sa vedem frumusetea, urca sus niste poze, ca azi e "maine"
                        I don't ride low, I fly high...

Comment

• Urata masina... Mai ales jantele alea... Mai degraba i-o deadeai bunicului tau ti-o aranja el bine
                          sigpic

Comment

• Macsule vad ca tii minte ce-am vorbit atunci, sa stii ca am ramas croit pe ele, mi le-am dorit; ce este cel mai bine este ca parca nu am stricat-o, asa-mi pare mie ...

Iamagi ieri am fost la buni , le-a vazut instant, chiar i-a placut , n-am rezistat si l-am lasat sa dea o tura .

M-ati obligat sa o spal, am reusit si cateva poze, nu-s de cea mai buna calitate (rog un pozar sa ma ajute ca n-am mana ), va cer scuze, hai sa va arat ce si cum
                            Attached Files
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Pune si tu leduri la pozitie ca nu prea da bine xenon cu galbuiu' ala..
                              Poze de la spate nu i-ai facut , ii vedaem si noi fundu' :>
                              sigpic

Comment

• mai mai ce bine ii sta asa curata zici cai o printesa,creola
                                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google