Bravos PAUle !!! Hai repede cu bazaitoarea!
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Eu zic ca lui Eu4yas i s-ar potrivi o masina mai frumoasa...deci votez...MAI FRUMOASA..
Bafta Cristisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
super treaba asa man...nu vrei far?am eu daca vrei,ti le dau pe amandoua sa ai si rezerva la un pret super buna...aproape mocahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Hai ca e bine Euforiase! Stiu ca probabil ai baut deja 2-3 beri (de usurare) in seara in care ai aflat, deci urarea "hai noroc" e tardiva
Fa-o la loc, da-te cu ea ca sa-ti revii apoi fa-o mai frumoasa si mai puternica si asta a fost, a trecut viata merge inainte.
Bafta si asteptam poze cu ea.
Vorba multa, saracia omului
Comment
-
Da, ne apucam ... Am mai stabilit niste lucruri, tinichigeria e batuta in cuie, vopsitoria aproape si ea.
Mersi tuturor celor care m-au suportat la telefon, mersi si voua ca v-am batut intr-una la cap, mersi de vorbele bune si frumoase, mersi de sustinere, sa stiti ca voi avea nevoie de ea in continuare.
Ok, maine o luam, ne dam cu ea o tura si cat de repede pot, incepem nebunia. Va fi antrenant si frumos , aveam nevoie de putina adrenalina ca sa nu ma plictisesc total pe frigul ce va veni.
Incercam sa o facem un pic mai frumoasa decat a fost! Un pic!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
inca odata iti urez muulta bafta! si sa iasa MAXXXIM
Comment
-
-
S-a rezolvat cu bara de mcv, armatura, farurile (le-am avut eu), proiector, deci sunt in forma! Cred ca astea-s toate piesele pe care le voi cumpara .
Maine dimineata mergem la tinichigerie si nu o sa va vina sa credeti, poate maine seara o si luam! Daca totul decurge conform planului, sambata ne dam cu ea ca noua!
Tineti-mi pumnii!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment