Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dap!

@Mister

Multam, sper si eu la jante si macar la pachetul fara DG .
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Mergi cum poti, daca-s lede
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• PAU jos palaria pentru stop Vreau si eu...
        Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• WOW..., a inceput procesul de transformare...

Abia astept sa le vad pe viu.
          LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Cum a facut stopul? E desfacut?

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
              Mergi cum poti, daca-s lede
              Raus !

Originally posted by iguana View Post
              PAU jos palaria pentru stop Vreau si eu...
              Multam. Daca te hotarasti stii ce ai de facut.

Originally posted by sdc290605 View Post
              WOW..., a inceput procesul de transformare...

Abia astept sa le vad pe viu.
              Eh, nu o sa fie ea prea transformata dar na, mai misc si eu un pic.
              Cu proxima ocazie, acelasi loc .

Originally posted by logan21cdc View Post
              Cum a facut stopul? E desfacut?
              Nu l-a desfacut. A dat niste gauri in plasticul din spatele stopului, vreo 4. A introdus banda si se mai ajuta de celelalte gauri spre a o trage catre celalalt capat si spre a o centra. S-a cam chinuit dar a reusit pana la urma.

Cred ca-s simetrice, see you.
              Attached Files
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Cum sa dai gauri in stopuri ? Cum ??

Noaptea vei fi confundat cu vreun Audi sau cu vreo alta fita ....!

O zi buna !!

Comment

• arata bine

Comment

• foarte misto, deci e banda cu lede....

Comment

• defapt e cu leduri

Comment

• Cred ca ar da bine si pe semnalizare o chestie ca asta...iti recomand totusi sa ai in portbagaj o galetusa de nisip si niste apa, in caz de scurt si mai apoi incendiu.

Comment

• Salutare tuturor. Sa va mai spun cate ceva daca mai aveti bunavointa sa cititi, s-au mai intamplat cateva evenimente.

Primul ar fi ca dupa ce m-a agatat acea doamna (gravida ) cu matizul rosu un alt matiz de data asta alb, nu rosu, s-a gandit el cum ca vezi doamne ar fi bine sa mai vopsesc inca o data in acelasi loc. Poc, julitura, rezultand pasaj + bara spate spre revopsire + schimb de capac roata.
                          Inspirat am fost in schimb ca am pus in spate, exact la acea roata un capac ce era mai zgariat.
                          Merg la asigurari, mai adaug eu un alt dosar, toate bune, plec si continui activitatea zilnica.
                          Pana intr-o seara, cand la mall fiind , vazusem El Dictador, plec spre masina, apas start, brrr brrr brrr, again, brr brrr brrr, and again brr brr brrr.
                          Asta e zic, sun un PRIETEN . De fapt am sunat 2 dar unul bause .
                          Prietenul normal, loganist fiind, vine dupa mine sa-l luam pe meganski de-acolo. Treaba a fost ca nu prea aveam carlig => zoooppppeeerrr .
                          Si dai si haida , o pun pe prima mea scumpa la volan, eu cu prietenul dai si impinge , sa o scoatem din parcare de-acolo. Reusim!
                          A doua zi o ploaieee, ma da' ploaieee, am zis clar, m-au lovit blestemele , du-te la ea cu un laptop, facem noi dregem noi, eroare - regulator presiune pompa de inalta.
                          Eram cam descumpanit un pic. Uzi fleasca, ia-o de-acolo, du-o la un garaj, cauta regulator.
                          Imi vine ideea sa sun pe cineva, si sun. Ma suna inapoi, n-am regulatorul, am pompa cu totul la 300 de lei de pe o masina cu 18.000 km. N-am mai stat pe ganduri, am luat-o.

Pana la urma s-a dovedit a fi de schimbat chiar pompa. Pompa plus regulator de presiune plus curea de distributie noua plus manopera = 700 de lei.
                          Scapasem!

Acum si vestea de buna, de-aia si va scriu, este ca la inceput va spuneam ca am mai adaugat eu un dosar pe casco.
                          Asadar primesc un telefon azi dimineata, masina o dusesem la service pt cele doua dosare de 2 saptamani.

Uraaaaa, e gata si am vopsit aproape tot inafara de plafon, o usa si bara de fata! .

Abia astept sa merg s-o iau.

Nu am ce sa-i fac decat o revizie si-apoi un drum lung si frumos pt un concediu de vis ce l-am planificat!

Va salut si va urez numai de bine.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Bine ca e pe roti si pregatita de drum.
                            Concediu placut!

Comment

• Aventurier esti nenea Pau cu masina asta, ai scapat cu bine si asta conteaza

Concediu de vis iti doresc
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Intr-un final o aduci si tu acasa ... am crezut ca ai vandut-o ...

oare cine o fi aia prima persoana pe care ai sunat-o?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google