Haidi bre cu masinuta pe strazi, ca imi lipseste zumzaitul pe strada mea ))
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
-
Da da..este foarte scumpa reparatia intr-un service autorizat..
Am avut la munca un logan Preference de 1.4..care a fost lovit intr-un zid la 60km/h si au rezultat-bara,capota,far dr.tragar,alternator,conducta servo,lonjeron,contraaripa,cadru motor,roata sparta,bascula si amortizor.....si piesele ajungeau cam la 160 mil si manopera inca 60 iar masina era asigurata la 210 mil..deci..nu ar fi de mirare
On. poate se leaga si treci la alta masina...tot necazul spre bine
Bafta.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Nu stiu ce sa va spun .... Am sa va rog doar sa ma ajutati sa iau cea mai buna decizie la propunerile pe care le voi primi! Va voi spune totul!
Intr-un fel sunt amarat, intr-un altul ma gandesc ca poate o voi scoate la capat!
Sincer chiar sunt descumpanit !!! Asa cum am putut am facut si eu cate ceva la ea si parca mi-e greu iar s-o iau de la cap.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
baaaaaaaaaaaai mancum dr&*^??pfffaiurea tare,airbag-urile n-au sarit?uh esti ok?
lasa ca poate rezolvi sa o repare,si printre toate cele rele,vine vreo 2 bune,poate ii pui o capota badboy,niste faruri mai mese,etc
bafta man,si sa ne pui o poza pe luminanuma'binehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment